Haberler

İsrailli Bakan: Messi, Kaçırdığı Penaltıyla İsrail Maçına Ne Kadar İhtiyacı Olduğunu Gösterdi

Güncelleme:

İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, Arjantin ile İzlanda arasında bugün oynanan Dünya Kupası grup maçında Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi'nin penaltıyı kaçırma nedeninin "9 Haziran'da İsrail ile Arjantin arasında oynanması planlanan hazırlık maçının iptal edilmesi olduğu" imasında bulundu.

Liberman, Arjantin ile İzlanda arasında oynanan ve 1-1 sona eren 2018 Dünya Kupası grup maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İzlanda Milli Futbol Takımına övgüler yağdırırken, Arjantinli oyuncunun penaltı kaçırmasını "Arjantin Milli Futbol Takımının 9 Haziran'da İsrail ile yapmayı planladığı ancak birkaç gün kala iptal ettiği hazırlık maçına" bağladı.

"MESSI'NİN HAZIRLIK MAÇINA NE KADAR İHTİYAÇ DUYDUĞUNU GÖSTERDİ"

İzlanda Milli Futbol Takımı için "350 bin nüfusa sahip küçük ülkenin büyük takımı" ifadesini kullanan Liberman, şunları kaydetti:

"Arjantin ile İzlanda arasında oynanan maç, Messi'nin İsrail ile oynanacak hazırlık maçına ne kadar ihtiyaç duyduğunu bize gösterdi."

MESSI PENALTIYI KAÇIRDI

Rusya'da devam eden 2018 FIFA Dünya Kupası D Grubu'nun ilk maçında Arjantin ile İzlanda 1-1 berabere kalmıştı. Maçta Arjantin, 64. dakikada Messi ile penaltı atışından yararlanamamıştı.

ARJANTİN, HAZIRLIK MAÇINI İPTAL ETMİŞTİ

Arjantin ile İsrail milli futbol takımları arasında 9 Haziran'da bir hazırlık maçı yapılması planlanıyordu. Ancak maçın İsrail tarafından Hayfa'dan Kudüs'e taşınması üzerine Filistinliler bu karara tepki göstermiş ve Arjantin tarafı da karşılaşmayı iptal etmişti.

İsrailli yetkililer maçın Filistinliler tarafından özellikle Messi'ye yönelik tehditler nedeniyle iptal edildiğini ileri sürürken, Arjantin Dışişleri Bakanı Jorge Faurie ise İsrail Milli Takımı ile oynanması planlanan dostluk maçının Hayfa kentinden Kudüs'e taşınması nedeniyle iptal edildiğini söylemişti.

Kaynak: AA / Spor

Lionel Messi Arjantin İsrail Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

Adsız:

Avigdor DOBERMAN..klasiği ..işe yarar bi laf konuşması beklenmez zaten

10
0
yanıtYanıtla
Hasan Hüseyin Gökten:

Messi İslam alemimize örnek olsun tabi anlayabilir ve hissedebilirsek

9
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞ RIZA:

Özil ile Gündoğan''ın yapacağı tek şey var, sahada Alman formasını çıkaracak, elleri arasında top gibi yapacak, sonra da fırlatıp, milli oyunculuğum bitti diyecek. Nasıl olsa biletleri kesildi artık. Hiç olmazsa onurlu olun.

8
1
yanıtYanıtla
Objektif ve nesnel:

Bir Messi var bir de bir zamanların meşhur köpeği Lessi ...

2
0
yanıtYanıtla
pozitifo:

nedemis atalarimiz yigidi oldur hakkini yeme kim olursa olsun bukemedigin bilegi op demisler bence bu adam kim olursa olsun yorumu sayfaya civilemis helal olsun yanlis olmasina ragmen cuk diye oturtmus yorumu ayni benim gibi

0
1
yanıtYanıtla
Şamil sayyar:

Messi seni çok severdim ama bundan sonra hayır şu dangalak İsrail i sevindirdin o kaçırdığını penaltıyla sana yakistiramadim

1
0
yanıtYanıtla
Yeue:

Messi gibi gavurdan islam alemine mi destek bekliyorsunuz Müslümanlar dururken?

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın MÜSLÜM BAL:

bir bilseniz ki cehennem ateşinin de sizin gibi lağım farelerine ne kadar ihtiyacı var. . . . . . emin olun ki, cehennem de sizi dört gözle bekliyor. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title