Haberler

İsrail Zulmüne Bir Tepki de Sağlıkçılardan

Amerika Birleşik Devletleri’nin İsrail Büyükelçiliği’ni Kudüs’e taşıması ve İsrail devletinin masum sivilleri katletmesine bir tepki de sağlıkçılardan geldi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin İsrail Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşıması ve İsrail devletinin masum sivilleri katletmesine bir tepki de sağlıkçılardan geldi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İsrail saldırısında onlarca masum sivilin hayatını kaybetmesi ve yüzlercesinin yaralanması ile sonuçlanan olaylara, Türkiye'nin her yerinden tepkiler çığ gibi büyüyor. Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları da yaptıkları basın açıklaması ile İsrail zulmünü protesto etti.

Basın açıklamasına Hak İşe bağlı Hizmet İş İzmir İl Başkanı Burhanettin Barbak, Özbüro İş Sendikası İzmir İl Başkanı Sibel Şahin ve hastane çalışanları katıldı. Grup adına açıklamayı yapan Hizmet İş İl Başkanı Burhanettin Barbak, dünya üzerinde yetmiş yıldır zulüm işlenmekte olduğunu belirterek, "Zulmü işleyen siyonist hareket İsrail devleti Allah'ın mukaddes kitabı Tevratı tahrif ederek, kendi kafalarına göre hükümler koyarak sakat bir anlayışın içinde. ABD ve İngiltere'yi de yanlarına alarak yetmiş senedir zulüm işlemektedirler. Bu zulme inancımız gereği sessiz kalamayız. Şu anda zulme karşı çıkan tek milletiz. Maalesef ne İslam alemi ne Avrupa Birliği ne de Birleşmiş Milletler zulme ses çıkarmıyor. Memnuniyetle görüyoruz ki başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere bütün siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız olmak üzere, bu zulüm karşısında Türkiye tek yürek olmuş tek ses çıkıyor. Dünyada böyle bir milletin emsali yok" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İsrail İzmir Kudüs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title