Haberler

İsrail Maliye Bakanından Halkına: Türkiye'ye Gitmeyin

Güncelleme:

İsrail Maliye Bakanı Yair Lapid, İsraillileri, başta Türkiye'ye seyahatler olmak üzere bu yıl da yurt dışındaki tatillerden vazgeçmeye çağırdı.

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile perşembe günü yaptığı telefon görüşmesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail'e yönelik ağır eleştirilerin seçim sonrası sürmesi durumda "yanıt verecekleri"ni söylerken İsrail Maliye Bakanı Yair Lapid, İsraillileri, başta Türkiye'ye seyahatler olmak üzere bu yıl da yurt dışındaki tatillerden vazgeçmeye çağırdı.

"PARA, TÜRKİYE'YE GİTMEMELİ"

Yair Lapid, İsraillilerin yurt dışında tatil yapmaktan vazgeçmelerini istediği açıklamasında "Güzel bir ülkemiz var, harika bir turizm sektörü ile. Para, Türkiye'ye gitmek yerine İsrailli şirketlere ve İsrailliler için istihdam yaratılmasına yardım etmeli" dedi.

İSRAİLLİLER'İN YÜZDE 84'Ü TÜRKİYE'YE GELMEYECEK

Bakanın sözlerini yansıtan Jerusalem Post'a göre, Ynet tarafından kısa bir süre önce gerçekleştirilen bir anket, İsraillilerin yüzde 84'ünün şu dönemde Türkiye'ye seyahat etmeyeceğini, yüzde 9'unun ise böyle bir seyahati ancak Netanyahu ve Erdoğan'ın barışması durumunda gerçekleştireceklerini söylediğini gösterdi.

Haberde, Türkiye'de bu dönemde ve mevcut diplomatik ve güvenlik durumu dikkate almadan Türkiye'ye seyahat edeceğini söyleyen İsraillilerin oranının yüzde 4'te kaldığı belirtiliyor.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Yair Lapid Türkiye İsrail Turizm Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

mm:

pis turkler.......

1
41
yanıtYanıtla
DOĞRUer@hotmail.com:

TÜRKLERİN KESTİĞİ TIRNAK OLAMAZSINIZ

yanıt0
yanıt0
kirk:

Bir belcikali sordu bana dun: ''Niye turkler pis kokarlar'' Ve neden bunlara hic guvenilmez'' diye sordu. Valla ben dogrusu cevap vermedim.

2
29
yanıtYanıtla
selmaaaaaaa:

Çok lazımdılar sanki teröristler gelmesinler ülkemize...

19
2
yanıtYanıtla
KUDRET:

burda TÜRK MİLLETİNE HAKARET EDENLER PKK LI KÜRTLERDİR KENDİLERİ ÇOK PİS KOKARLAR HERKEZİDE ÖYLE SANIRLAR

13
5
yanıtYanıtla
filistinli.,:

ulan siz gelmeseniz sanki bizim ekonomimiz dibe vuracak sizin gibi katiilerin ülkemizde yeri yok kansız katil iblisler sizi

15
1
yanıtYanıtla
ümit:

Gelirseniz......

9
1
yanıtYanıtla
TARİH:

UYAN TÜRKİYE ONLARIN MALLARINI ÖĞRENİN ALMAYIN

7
1
yanıtYanıtla
DA:

GELİRLER, EGER ARAÇ BULURLARSA, ONLAR DA BİLİYOR Kİ TC. GÜVENİLİR ÜLKE

5
1
yanıtYanıtla
vurucu:

pis Yahudiler gelmesinler zaten kan içicici piranalar

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title