Haberler

İsrail'in Mescidi Aksa Alanına Sinagog Yapması

İsrail'in Mecid-i Aksa Alanına Sinagog Yapması ve Kubbet-ül Sahra'nın Duvarında İnşaat Çalışması Başlatması, Gazze'de Protesto Edildi. Günlerdir Birbiriyle Çatışan Hamas ve El Fetih Taraftarları, Mitingde Biraraya Geldi.

İsrail'in Mecid-i Aksa alanına sinagog yapması ve Kubbet-ül Sahra'nın duvarında inşaat çalışması başlatması, Gazze'de protesto edildi. Günlerdir birbiriyle çatışan Hamas ve El Fetih taraftarları, mitingde biraraya geldi.

Ömer Muhtar ve El Celal caddelerinde toplanan yaklaşık 10 bin kişi, Filistin Parlamentosu önündeki alanda biraraya geldi. Gösteriye El Fetih, Hamas ile İslami Cihad ve bağımsız kuruluşlar da destek verdi. Günlerdir Gazze'de birbirleriyle çatışan Hamas ve El Fetih üyeleri, miting alanına beraber yürürken, alana Hamas, Fetih ve İslami Cihad'ın bayrakları asıldı. Öfkeli kalabalığın İsrail aleyhine slogan attığı gösteride araçlardan Fetih ve Hamas'ın marşları çalındı. Gösteride bir konuşma yapan Hamas sözcüsü Fevzi Barhum, İsrail'i uyararak, "İsrail, sonucuna katlanamayacağı şeyler yapıyor. Tüm Arap ve Müslümanlar'ı Mescid-i Aksa'yı korumaya çağırıyoruz. Mescid-i Aksa sadece Filistin için değil tüm İslam dünyası için önemlidir" dedi.

Gösteri, partiler ve grupların sözcülerinin konuşmalarının ardından son buldu. Gösteri bitiminde de Hamas ve El fetih üyeleri alandan birlikte ayrıldı.

(MKF-CY-CY-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title