Haberler

İsrail'e Roket Saldırısı: 2'si Ağır 5 Kişi Yaralandı

Gazze'deki Filistinli Militanlar, İsrail'in Aşkelon ve Aşdod Kentlerine Füze Saldırısı Düzenledi. Aşdod'a Atılan Füze, 2'si Ağır, 5 Kişinin Yaralanmasına Neden Oldu.

Gazze'deki Filistinli militanlar, İsrail'in Aşkelon ve Aşdod kentlerine füze saldırısı düzenledi. Aşdod'a atılan füze, 2'si ağır, 5 kişinin yaralanmasına neden oldu.

İsrail'in Gazze Şeridi üzerinde hava akınlarının devam ettiği sırada, Filistinli militanlar Aşdod'a 2 Grad füzesi fırlattı. Sınırdan yaklaşık 27 kilometre uzakta, şehir merkezine düşen grad füzeleri 5 kişiyi yaraladı. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

İsrail'in nüfus yoğunluğu kalabalık kentlerinden Aşdod'un nüfusu yaklaşık 190 bin kişi.

Gece karanlığında atılan Kassam roketlerinden ikisi de sınırın hemen yakınındaki Aşkelon kentine geldi, ancak Aşkelon'daki roket saldırısında yaralanma olmadı.

İsrail devlet radyosunun haberinde de Gazze Şeridinin kuzeyindeki Nahal Oz bölgesinde bulunan bir çiftliğe de roket atıldığı ve saldırıda 2 kişinin ağır yaralandığı kaydedildi.

İsrail savaş uçaklarının ve Filistinlilerin zennene adını verdikleri pilotsuz uçakların bölge üzerinde yoğun şekilde bulundukları sırada, Gazze Şeridi'nden gece yönelen roket saldırıları şaşırtıcı oldu.

Genelde pilotsuz uçakların havada bulunduğu sırada militanların roket saldırısında bulunması, havanın yağışlı olmasına bağlanıyor.

Kaynak: AA / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title