Haberler

İsrail'e Füze Saldırısı

Gazze Şeridi'nden İsrail'in Sderot Kentine Bu Sabah Düzenlenen Füze Saldırısında Bir İsrailli Öldü, Bir İsrailli de Yaralandı. Saldırıyı Hem Hamas Hem de İslami Cihad Üstlenirken Her İki Örgüt de Bugünkü Saldırılara Ait Olduğunu Öne Sürdükleri Video Görüntüleri Yayınladı. Bağımsız Kaynaklarca Hen...

Gazze Şeridi`nden İsrail`in Sderot kentine bu sabah düzenlenen füze saldırısında bir İsrailli öldü, bir İsrailli de yaralandı. Saldırıyı hem Hamas hem de İslami Cihad üstlenirken her iki örgüt de bugünkü saldırılara ait olduğunu öne sürdükleri video görüntüleri yayınladı. Bağımsız kaynaklarca henüz doğrulanamayan görüntülerde Kassam füzeleri fırlatılırken görülüyor.

Toplam 6 füzenin fırlatıldığı belirtilen saldırı sırasında sokağa düşen bir füze bir kadının ölümüne bir kişinin de yaralanmasına yol açtı. 70 yaşlarında olduğu belirtilen kadının yaşamını yitirmesi, geçen temmuz ayından bu yana İsraillilerin Filistin füze saldırılarındaki ilk can kaybı oldu. İsrail`in saldırıya sert tepki göstermesinden enşide ediliyor. İsrail`in geçen hafta Beyt Hanun`da düzenlediği saldırıda 19 Filistinli sivil ölmüş, Hamas kanın yerde kalmayacağını açıklayarak misilleme tehdidinde bulunmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title