Haberler

İsrail Büyükelçisi: "Tatbikatı Yakından İzliyoruz"

İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gabby Levy, Türkiye - Suriye Tatbikatı ile İlgili Olarak, "Bu Konuyu Yakından Takip Ediyoruz. Nasıl Bir Tatbikat Olduğunu Anlamak İçin" Dedi.

İsrail'in Ankara Büyükelçisi Gabby Levy, Türkiye- Suriye tatbikatı ile ilgili olarak, "Bu konuyu yakından takip ediyoruz. Nasıl bir tatbikat olduğunu anlamak için" dedi.

İsrail'in Ulusal Günü dolayısıyla Swiss Otel'de düzenlenen resepsiyonda Büyükelçi Levy, medya mensuplarının, Türkiye ile Suriye tarafından yürütülen ortak tatbikat ile ilgili sorularını yanıtladı. Büyükelçi Levy, "Bu konuyu yakından takip ediyoruz. Nasıl bir tatbikat olduğunu anlamak için" dedi. Levy, bir taraftan Türkiye ile olan ilişkileri, diğer taraftan da Suriye ile olan problemli ilişkileri nedeniyle bu konuyu yakından takip etmeyi sürdüreceğiz şeklinde konuştu.

Tatbikat ile ilgili Türk yetkilileri ile temasları olup olmadığının sorulması üzerine Levy, "Şimdiye kadar hayır" karşılığını verdi. "Temas kurmayı düşünüyor musunuz?" sorusu karşısında Levy, Türk yetkilileri ile temaslarının olduğunu belirtti. Levy, "Bu konu, askere uygun seviye ve kanallarla konuşulur" ifadesinde bulundu. (ANKA)

(CN/EÖ)

Kaynak: ANKA / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title