Haberler

İsrail Başbakanı Olmert Prostat Kanseri

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Prostat Kanserine Yakalandığını, Tümörün Çok Erken Teşhis Edildiğini, Hastalığının Başbakanlık Görevini Hiçbir Şekilde Etkilemeyeceğini Söyledi.

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, prostat kanserine yakalandığını, tümörün çok erken teşhis edildiğini, hastalığının Başbakanlık görevini hiçbir şekilde etkilemeyeceğini söyledi.

Olmert(62), düzenlediği basın toplantısında, başbakanların bu konuda herhangi bir yasal yükümlülüğü bulunmamasına rağmen, "kamuoyunun gerçekleri bilme hakkı" bulunduğunu söyleyerek başladı ve durumunu öğrendikten sonra açıklama yapma kararı verdiğini ifade etti.

Olmert, Moskova ziyaretinden döndükten sonra yapılan tahlillerde prostat kanseri olduğunun anlaşıldığını, çok küçük bir tümörün belirlendiğini kaydetti. Acil tedavi ihtiyacı bulunmadığını ifade eden Olmert, kemoterapi ya da ışın tedavisi uygulanmayacağını, cerrahi müdahale yapılabileceğini söyledi. Olmert, hastalığının Başbakanlık görevini hiçbir şekilde etkilemeyeceğini, görevlerini normal şekilde sürdüreceğini belirtti.

Olmert'in doktorları da tümörün çok küçük olduğunu ve Başbakanın sağlığı için herhangi bir tehlikesi bulunmadığını belirttiler.

Olmert'in durumuyla ilgili bilgi vermesini değerlendiren Knesset'in (İsrail parlamentosu) Ulusal Dinci Parti-Ulusal Birlik İttifakı Başkanı Uri Ariel, Olmert'i medeni cesareti, dürüst ve şeffaf davranması nedeniyle övdü ve kendisine acil şifalar dileyerek, bir an önce iyileşmesi için dua ettiklerini söyledi.

Filistinli başgörüşmeci Saib Erakat da Olmert'e Filistin Kurtuluş Örgütü adına geçmiş olsun dileklerini iletti ve acil şifalar diledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title