Haberler

İsrail Askerleri Görme Engelli Filistinli'yi Evinde Darp Etti

' İsrail askerleri, Batı Şeria'da sözde 'arama yapmak için' girdikleri evde, ev sahibi görme engelli adamı darp etti.

' İsrail askerleri, Batı Şeria'da sözde 'arama yapmak için' girdikleri evde, ev sahibi görme engelli adamı darp etti.

Filistin resmi haber ajansı WAFA, olayın Filistin'de Batı Şeria'nın merkezindeki Beytullahim'e bağlı ed- Doha beldesinde meydana geldiğini duyurdu.

Habere göre, hasta ve görme engelli Monther Mezher, çocukları ve eşi ile evde bulunduğu esnada, İsrail askerleri eve baskın yaptı. 'İsrail Savunma Gücü'yüz' diye bağıran askerler, aile fertlerinin yüzlerini duvara dönmesini ve hareket etmemelerini söyledi. Eşinin, Mezher'in görme engelli olduğunu söylemesine rağmen Mezher'i darp eden askerler, bir yandan da aramayı sürdürdü. 'Bir şüpheliyi yakalamak için' arama yaptığını söyleyen askerler, aradığını bulamayınca evi terk etti.

Olay sonrası yaralı Monther Mezher hastanede tedavi altına alındı.

15 yıl önce görme yetisini kaybettiğini; 11 yıldır da böbrek hastalığı nedeniyle diyalize girdiğini söyleyen Monther Mezher, 'Neye uğradığımızı şaşırdık. Eve hırsız girdiğini zannettik. Bir anda içeri 'İsrail Savunma Gücü'yüz' diye bağıran adamlar girdi. Neden evimde olduklarını sordum, cevap vermiyorlardı. Çocuklarıma yüzlerini duvara dönmelerini söylediler. Beni darp ettiler? dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Batı Şeria İsrail Doha Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title