Haberler

İsrail Askerleri Batı Şeria'da Bir Filistinliyi Yaraladı

İsrail askerlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan Beytullahim kentinin güneyindeki bir kampa düzenlediği baskında açtığı ateş sonucu bir Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, İsrail askerleri, Beytullahim kentinin güneyindeki Dehişe Kampı'na baskın düzenleyerek Filistinli genç Ekrem el-Atraş'ı gözaltına aldı. Baskın sırasında kamp yakınında çıkan olaylarda İsrail askerlerinin açtığı ateşle bir Filistinli genç yaralandı.

İsrail güçleri hemen hemen her gün Filistinlileri gözaltına almak için Filistinlilerin yaşadığı kent ve kamplara baskınlar düzenliyor ve baskınlar sırasında olaylar çıkıyor.

Filistin Esirler Cemiyeti, daha önce yaptığı açıklamada, İsrail güçlerinin, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıdığını duyurduğu 6 Aralık 2017'den bu yana binden fazla Filistinliyi gözaltına aldığını açıklamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Batı Şeria İsrail Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title