Haberler

İsrail Askeri, Filistinli Kadını Öldürdü

Batı Şeria'da İsrail ordusunun bıçakla bir askere saldırdığını iddia ettiği 18 yaşındaki Filistinli kadın, vurularak öldürüldü.

İsrail askerlerinin kontrol noktasında açtıkları ateş sonucu ağır yaralanan Filistinli genç kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İsrail ordusu sözcüsü, salı sabah saatlerinde vurulan genç kadının bir askeri bıçaklamaya çalıştığını söyledi. Sözcü, Batı Şeria'nın El Halil kentindeki olayda askerin yaralanmadığını da açıkladı.

İsrail ordusu, askerin kadının bacaklarına doğru ateş açtığını öne sürdü. Kaldırıldığı hastane, öldürülen kadının bacağının yanı sıra karnından ve göğsünden de vurulduğunu açıkladı.

GÖRGÜ TANIKLARI İDDİALARI YALANLADI

Filistinli görgü tanıkları, kimseye saldırmadığını söyledikleri kadının, çantasını açması istenince paniklediğini belirtti.

Filistin emniyet kaynakları, kaldırıldığı hastanede akşam saatlerinde hayatını kaybeden Filistinli genç kadının 18 yaşındaki Hedil Heşlemun olduğunu açıkladı.

BABA HEŞLEMUN: VAHŞİCE VE KASITLI OLARAK ÖLDÜRDÜLER

Filistinli genç kadının babası Salah Heşlemun, "İsrail askerleri kızımı soğukkanlılıkla öldürdü. Vahşice ve kasıtlı olarak öldürdüler. Hedil'i durdurma imkânları vardı ama bunu yapmadılar ve kayıtsızca öldürdüler" diye konuştu.

Birleşmiş Milletler istatistiklerine göre 2015'te en az 25 Filistinli, İsrail güçleri tarafından öldürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Batı Şeria İsrail Sözcü Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (82)

Adem:

Adamlar yine uyarmış insaflı bi şekilde. Cizrede hiç uyarmadan vurdular kadın çocuk.

11
59
yanıtYanıtla
fff:

pkk lılar uyarmaddan vurdu doğru ruket atarla molotofkokteyle silahla vurdu

yanıt11
yanıt5
ŞAKİR:

insan kılığında şeytanlar sonunuz cehennem ve o zaman da gelecek elbet

yanıt1
yanıt2
ERZURUM HINISLI:

cok yasa israil

13
39
yanıtYanıtla
KIBRISLI:

AHMAK

yanıt5
yanıt3
çewlik12:

2× israil = Türkiye

20
32
yanıtYanıtla
batman:

TÜRK ASKERİ SİVİL KÜRT ÖLDÜRÜYOR.....ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM HA İSRAİL HA TÜRKİYE NE FARK EDER

10
36
yanıtYanıtla
Sevgi:

ALLAH ım sen bu israili kahreyle yarabbim.

34
5
yanıtYanıtla
Akıl:

Tek tanrılı dinler yahudilikle başladı. ..

yanıt1
yanıt0
OsmanliMobil-IOS:

Bence dünyanın en nankör halkı kürtler

21
18
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title