Haberler

Ispartalı Beşiktaşlılardan Fikret Orman'a Kongre Desteği

Beşiktaş Kulübü'nün 16 Eylül'de gerçekleşecek olan kongresi nedeniyle açıklamada bulunan Isparta 1903 Beşiktaşlılar Derneği, başkan Fikret Orman'a destek verdi.

Isparta'dan 33 kongre üyesi adına yayımlanan mesajda, başkan Orman'ın sonuna kadar destekçisi oldukları belirtilirken, "Fikret Orman batık, kapısında icra memurlarının beklediği, milletin adeta dalga geçtiği bir kulübü ekonomik darboğazdan çıkarmış, dünya markası haline getirmiştir" ifadelerine yer verildi.

16 Eylül'deki kongrenin Beşiktaş'ın geleceğini belirleyecek tarihi bir kongre olduğuna dikkat çeken Isparta 1903 Beşiktaşlılar Derneği tarafından yayımlanan açıklama şöyle;

"Isparta 1903 Beşiktaşlılar Derneği olarak bütün kongre üyelerimiz ile sayın başkanımız Fikret Orman'ın arkasındayız, sonuna kadar destekçisiyiz. Çünkü Fikret Orman batık, kapısında icra memurlarının beklediği, milletin adeta dalga geçtiği bir kulübü ekonomik darboğazdan çıkarmış, dünya markası haline getirmiştir. Çünkü Fikret Orman 3 yıl gibi bir sürede bütün olumsuzluklara rağmen yapılamaz denen stadı yapmış ve stadımız dünyanın en iyi statlarından biri olmuştur. Çünkü Fikret Orman sportif başarı getirmiş, bütün olumsuzluklara rağmen takımımız 2 yıl şampiyon olmuştur. Çünkü Fikret Orman Beşiktaş'ı başarıları, etkinlikleri ve icraatları ile dünyada en çok konuşulan kulüplerden biri haline getirmiştir. Çünkü Fikret Orman Beşiktaş'ı imrenilir, kıskanılır bir takım haline getirmiştir. Çünkü Fikret Orman taraftara, camiaya büyük değer vermiş, kulübümüze farklı bir kimlik, inanılmaz bir ruh kazandırmıştır. Çünkü Fikret Orman sokakta başımız dik gezmemizi sağlamıştır. Çünkü Fikret Orman Beşiktaş'ı Türkiye'de ve Avrupa'da birçok oyuncunun oynamak için can attığı bir kulüp haline getirmiştir. Çünkü Fikret Orman icraatları ve başarıları ile Beşiktaş'ın marka değerini ve itibarını en üst seviyeye çıkarmıştır. Çünküleri artırmak mümkün. 6 yıllık süre içerisinde Beşiktaş'ın nereden nereye geldiğini sadece Beşiktaş camiası değil, bütün Türkiye görmekte ve takdir ile karşılamaktadır. Beşiktaşımızın geleceği, projelerin devamı ve camiamız için 16 Eylül'de yeniden Fikret Orman diyoruz. Beşiktaş ile ilgili oynanan oyunlara camiamız en güzel cevabı verecek, Beşiktaş'ı yeniden fetret dönemine sokmak isteyenler emellerine ulaşamayacak ve yanıldıklarını anlayacaklardır. Gün birlik olma, büyük Beşiktaş camiasının büyük başkanına sahip çıkma günüdür." - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title