Haberler

Isparta Talihliyi Arıyor

- Isparta talihliyi arıyor

Süper Loto'da 24.6 milyon TL değerindeki şanslı kuponun satıldığı Isparta'da herkes talihlinin kim olduğunu merak ediyor.

O kuponu satan bayi Hasan Çelik, kendisine günde yüzlerce kişinin talihlinin kim olduğunu sorduğunu belirtirken, vatandaşlar talihliden Isparta'ya yatırım yapmasını istiyor

ISPARTA - Süper Loto'da 9 hafta devirden sonra şanslı rakamları bilip 24 milyon 600 bin TL değerindeki ikramiyeyi kazanan ve Isparta'da satılan kupon, kentte günün konusu oldu. Talihli henüz ortaya çıkmazken, herkes talihlinin kim olduğunu merak ediyor.

Isparta'ya fabrika kursun

İHA muhabirine konuşan vatandaşlar Süper Loto ikramiyesinin Isparta'ya çıkmasının büyük şans olduğunu belirtirken, talihliden Isparta'ya istihdam sağlayacak yatırımlar yapmasını istedi. Vatandaşlar, "Kim çıktıysa hayırlı olsun memleketimize fabrika kurar işçi çalıştırırsa milletin duasını alır. Isparta'ya yatırım yapmasını isteriz. Yetkililerden bilgi alıp kazançlı bir işe parasını yatırabilir. Alıp bankaya atarsa millete faydası olmazsa iyi olmaz. Fabrika açabilir, işçi çalıştırabilir" dedi.

O bayiye gelenlerin sayısı arttı

Şanslı kuponu satan Milli Piyango Bayisi Hasan Çelik de işlerinde artış olduğunu şans oyunu oynamaya gelenlerin arttığını söyledi. Talihli hakkında henüz bilgi sahibi olmadıklarını söyleyen Çelik, "Çok da talihli çıktı. Biz de var, Aynı numaraları taklit ederek, yazarak gösterenler oldu. Tabi bu paranın kendisine çıkması halinde kimisi Arakan'a yardım ederim diyor. Kimisi ev araba alırım diyor. Kimisi yarısını sana verirdim diyor. Vaatler çok. Beni İstanbul, İzmir, Ankara'dan aradılar. Tebrik ettiler. İyi bir ikramiye verdiğimizi, şanslı olduğumuzu söylediler" dedi.

Yüzlerce kişi bana soruyor

Talihlinin kendisini gizli tutmasında fayda olduğunu belirten Çelik, "Isparta merak ediyor. Talihli merkezden mi, taşradan mı bilinmiyor. Başka bölgeden gelip oynamış olabilir mi diyor. Günde yüzlerce kişi gelip soruyor. Merak içindeler, Biz de bekleyip görevceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Hasan Çelik Isparta Genel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title