Haberler

Isparta - Mhp´Li Vural: ´Başbakan Kuru Gürültü Yapıyor´

Isparta'da Konuşan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Yönelik Eleştirilerde Bulunarak, "konuşarak Devlet Yönetilmez. Başbakan Devletin Gücünü Konuşa Konuşa Boşaltıyor. Kuru Gürültü Yapıyor" Dedi.

Isparta'da konuşan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulunarak, "Konuşarak devlet yönetilmez. Başbakan devletin gücünü konuşa konuşa boşaltıyor. Kuru gürültü yapıyor" dedi.

11'inci Gül, Halı, Kültür ve Turizm Festivali etkinliklerinin açılış programı için Isparta'ya gelen MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, parti binasında gazetecilere açıklama yaptı. Son günlerde Türkiye'nin huzurunu ve istikrarını kaybetmiş bir ülke haline geldiğini söyleyen Vural, "Terör almış başını gidiyor, Başbakan açılım sevdasında. Türkiye kan kaybeden bir ülke haline dönmüştür. Hem ekonomik, hem de dış politikada kan kaybediyoruz" dedi.

İSRAİL'İN SALDIRISI

İsrail'in Gazze'ye yardım götüren 'Mavi Marmara' adlı yardım gemisine saldırısı hakkında konuşan Oktay Vural, şöyle konuştu:

"Bugün dış politikada 'one minute'lerin aslında nasıl bir teslimiyet anlayışını zikrettiğini gördük. 'One minute'den sonra İsrail'le ortak tatbikatlar planlanabilmektedir. Önemli olan lafta 'one minute' değil, önemli olan o gemide saldırıya uğrarken onların canlarını koruyacak bir devlet istiyoruz biz. Devlet dediğiniz budur. Konuşarak devlet yönetilmez. Başbakan devletin gücünü konuşa konuşa boşaltıyor. Kuru gürültü yapıyor. Rahmet yok, yağış yok, hikmeti yok. Sayın Başbakan lafla peynir gemisi yürümüyor. 'One minute' demekle 'one minute' olmadığını gördük. Geldiğimiz nokta budur. Artık mızrap çuvala sığmıyor. Sahte kahramanlarla, sahte 'one minute' kahramanlarının politikası sonuç getirmiyor."

Türkiye'nin başka ülkeler tarafından kullanılan bir ülke haline dönüştüğünü savunan Vural, "Artık Türkiye'de seçim dönemi yaklaşmıştır. Önümüzdeki bir yıl içinde bir seçim vardır. Artık söz de karar da hak da milletin olacaktır. Ben şahsen, AKP'den dönüşün giderek hızlanacağı bir döneme gittiğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title