Haberler

Isparta: Isparta'da Yerel Yönetimler

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, 2005-2006 eğitim öğretim yılında başarılı olan ve takdirname almaya hak kazanan ilköğretim öğrencilerini ödüllendirdi.

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, 2005-2006 eğitim öğretim yılında başarılı olan ve takdirname almaya hak kazanan ilköğretim öğrencilerini ödüllendirdi.

Belediye Halı Sarayı Kültür Merkezi'nde düzenlenen karne şenliğinde yapılan karne şenliğinde takdirname almaya hak kazanan öğrenciler Belediye Başkanı Hasan Balaman tarafından özel yapım satranç takımı ve takdir belgeleriyle ödüllendirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşan Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz başarıyı ödüllendirmenin çok güzel ve hassas bir davranış olduğunu, çok çalışarak başarıya ulaşan öğrencilere yapılacak bu tür teşvik edici davranışların çalışma azmini daha da artıracağını bildirerek, Başkan Balaman'a teşekkür etti. Başkan Balaman ise konuşmasında rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında belediyeciliğin bir yüzü daha bulunduğunu ve buna sosyal belediyecilik adı verildiğini söyledi. Başkan Balaman, "Sevgili çocuklar, sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlerle gurur duyuyorum. Başarılarınızın daim olması amacıyla bugün yapılan bu karne şenliği, sosyal belediyeciliğin bir örneğidir. Yarın sizler öğretmen, belediye başkanı, milletvekili hatta başbakan olacaksınız. Isparta olarak bugüne kadar sadrazamlar, başbakanlar ve cumhurbaşkanı çıkarmış bir il olarak şanslıyız. Yaz tatilinizi iyi değerlendirmenizi ve gelecek yıla daha da başarılı olmanızı temenni ediyorum" dedi.

Daha sonra öğrencilere hediyelerini elleriyle dağıtan Belediye Başkanı Hasan Balaman, eğitimde kalitenin yükselmesi adına yaptıkları bu tür organizasyonların devam edeceğinin de müjdesini verdi. Programdan sonra öğrencilere Kültür Merkezi çıkışında yaz tatillerinde okumaları için Bilim ve Teknik dergilerinden dağıtıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title