Haberler

Isparta: Isparta'da İşçi Emeklilerinden Buruk Kutlama

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TİED) Isparta Şube Başkanı Abdulkadir Ersal, Emekliler Haftası dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, "Bizler bu mutlu günümüzü banka kuyruklarında, pazar artıkları toplamakla, gündelik 2-3 YTL'lik iş aramakla geçiriyoruz" dedi.

Türkiye İşçi Emeklileri Derneği (TİED) Isparta Şube Başkanı Abdulkadir Ersal, Emekliler Haftası dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, "Bizler bu mutlu günümüzü banka kuyruklarında, pazar artıkları toplamakla, gündelik 2-3 YTL'lik iş aramakla geçiriyoruz" dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 30 Haziran 1927'de emekliye ayrılması ve Emekliler Haftası dolayısıyla TİED Isparta Şubesi'nde bir basın açıklaması yapıldı. TİED Isparta Şube Başkanı Abdulkadir Ersal, "Bizler bu mutlu günümüzü banka kuyruklarında, pazar artıkları toplamakla, gündelik 2-3 YTL'lik iş aramakla geçiriyoruz. Büyük fedakarlıklarla geçmişte bu ülkenin her alanına damgasını vurmuş olan emeklinin, en doğal hakkı insanca yaşama hakkını istemesinden tabii ne olabilir. Bu temel talebimiz ülkeyi yönetenler tarafından sadece bir vaat olarak öngörülmüş, uygulamada ise işçi emeklisi, dul ve yetimi ihmal edilmiştir. Bizler verilen yüzde 3'lük temmuz zammını zam olarak değil, sadece bir sadaka olarak kabul ediyoruz. Bizlere bu sadakayı layık görenler utansın. Onları bizleri yaratan Yüce Allah'ın adaletine havale ediyoruz. Bizleri muhannete muhtaç eden idarecileri Ulu Önder Atatürk'e şikayet ediyoruz. Bugünün çalışanlarının yarın emekli olacağı düşüncesiyle tüm emekli dul ve yetimlerinin Emekliler Günü'nü kutluyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title