Haberler

Isparta İş Dünyası Seçim Sonuçlarından Umutlu

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarına ilişkin, "Ülkemizin artık dünya devletleri arasında ekonomik yönden ilk sıralarda yer alacağına inancımız tamdır.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarına ilişkin, "Ülkemizin artık dünya devletleri arasında ekonomik yönden ilk sıralarda yer alacağına inancımız tamdır." değerlendirmesi yaptı.

Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarının Türkiye'ye ve Isparta'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Türkiye'nin yapılan seçimle yeni bir döneme girdiğini ve seçimin asıl kazananının Türk milleti olduğunu dile getiren Başdeğirmen, şunları kaydetti:

"Ülkemizin artık dünya devletleri arasında ekonomik yönden ilk sıralarda yer alacağına inancımız tamdır. İş adamları olarak her zaman istikrar ve gelişen, güçlenen Türkiye'den yana olduk. Seçimler bitti artık ülkemiz için hangi siyasi parti temsilcisi olursa olsun birleşme, hep birlikte çözüm üretme zamanıdır. Biz de işadamları olarak ülkemiz ve ilimizin geleceği için elimizden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğiz. Halkın büyük bir çoğunluğun oylarını alarak seçilen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Isparta milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, Mehmet Uğur Gökgöz ile Aylin Cesur'u tebrik ediyor, başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili Isparta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title