Haberler

Isparta'da Trafik Kazası: 2 Yaralı

Isparta'da trafik kazası: 2 yaralı Kazada yaralanan sürücü sağlık ekiplerinin gelmesini aracının tavanında yatarak beklediISPARTA - Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi eski Konya Yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Isparta'da trafik kazası: 2 yaralı

Kazada yaralanan sürücü sağlık ekiplerinin gelmesini aracının tavanında yatarak bekledi

ISPARTA - Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi eski Konya Yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Şarkikaraağaç ilçesi eski Konya Yolunda Mehmet Erdoğan idaresindeki 42 VD 816 plakalı minibüs sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce kaldırımdaki beton elektrik direğine çarptı direği parçalandıktan sonra bir evin bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada, sürücü Erdoğan ve yolcu olarak bulunan arkadaşı Ömer Akan yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar polis, sağlık, itfaiye ve Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. ekiplerine haber verdi. İlk olarak olay yerine gelen Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. ve itfaiye ekipleri kopan elektrik tellerini ve aracın yanmasına karşı tedbir aldı. Yaralı sürücü sağlık ekiplerinin gelmesini minibüsün tavanına uzanarak beklerken, diğer yaralı ise yere yatırılarak bekledi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastane de yapılan kontrolün ardından yaralılar Erdoğan ve Akan Isparta'ya sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mehmet Erdoğan Şarkikaraağaç Isparta Konya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title