Haberler

"Isparta Çiçek Açıyor" Turizm Temalı Fotoğraf Yarışması

Güncelleme:

BAKA'nın Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğinde gerçekleştirdiği 'Gül Kokulu Isparta' ve 'Lavanta Diyarı Isparta' kategorilerindeki "Isparta Çiçek Açıyor" fotoğraf yarışması için başlayan başvurular 20 Ağustos 2018'e kadar sürecek. Doğayı, gezmeyi, yeni yerler görmeyi, fotoğraf çekmeyi seven genç, yaşlı,amatör, profesyonel tüm fotoğraf tutkunlarına açık yarışmaya 4 eserle başvuru yapılabilecek.

BAKA, gül ve lavanta turizmi potansiyelinin tanıtımı ve bilinirliğiyle sürdürülebilir turizmin oluşturulması amacıyla ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliğinde çalışmalarını sürdürüyor. BAKA, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğinde "Isparta Çiçek Açıyor" fotoğraf yarışması düzenlendi. 'Gül Kokulu Isparta' ve 'Lavanta Diyarı Isparta' isimli iki kategorideki yarışma; genç, yaşlı, amatör, profesyonel tüm fotoğraf tutkunlarına açık. Fotoğraf tutkunlarının şartnameye uygun 4'er eserle katılabileceği 'Isparta Çiçek Açıyor' yarışmasındaki fotoğraflara; Isparta'daki gül ve lavanta bahçeleri, gül ile lavanta hasadı, işleme tesisleri, imbikli gülhaneler ile diğer gülcülük ve lavanta faaliyetleri, yerel halkın yansıtılması bekleniyor.

Başvuruların 20 Ağustos 2018'e kadar sürecek 'Isparta Çiçek Açıyor' yarışmasında kategorilerde jürinin değerlendirmesiyle seçilecek birincilere 3 bin, ikincilere 2 bin, üçüncülere bin TL ile BAKA Özel Ödülü, sergileme ve satın alma ödülleri de verilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Isparta Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title