Haberler

İspanyol Matador Yaralı Boğadan Kaçamadı, Darbeyi En Kötü Yerden Aldı

Güncelleme:

Meksika'da düzenlenen boğa güreşlerinde İspanyol bir matador yaralı boğanın boynuzlarından kaçmayı başaramadı. Kanlar içinde kalan adam, hastaneye kaldırıldı.

Meksika'daki Santa Maria de Queretaro'da yapılan boğa güreşlerinde, matador Luis David Adame ağır bir biçimde yaralandı. Salladığı kırmızı pelerine doğru hareketlenen boğa son anda fikrini değiştirip adama doğru yönelince, Adame testislerine ciddi bir boynuz darbesi aldı.

10 CM YIRTIK

Bir anda kanlar içinde kalan İspanyol matadorun yardımına arkadaşları koştu. Adamın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilirken testislerine 10 cm'lik bir yırtık olduğu açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Komik - İlginç Spor Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu durakları neler? Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu ne zamana kadar ücretsiz olacak? Metro hattı açıldı mı? Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

o kişi:

Biz Allah rızası için kurban ettiğimizde laf olan boğalar halk eğlencesi için öldürüldüğünde kültür oluyor. .

11
0
yanıtYanıtla
POMPACI:

OHH NE GÜZEL OLMUŞ

10
0
yanıtYanıtla
NECATİ:

GEBERSİN. . . BİZİM ÜLKEMİZDE OLSA BİZLERİ BARBARLIKLA SUÇLARLARDI. . BUNLAR DAHA FAZLASINI HAKEDİYORLAR.

9
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Uğraşmayıversin hayvanla müstehaktır böylelerine

8
0
yanıtYanıtla
emine:

beter ol

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tabi canı yanan hep boğamı olacak az bile yapmış

6
0
yanıtYanıtla
METİN:

GEBERSİNLER ŞEREFSİZLER

6
0
yanıtYanıtla
Cem GÜRBÜZ:

Mübarek kurban bayramimiza barbarlik gafdarlik gibi şuursuz ve akilsizca yakistirma yapan şizofren avrupa ve halkı nerde, hayvan haklari savunuculari nerede

6
0
yanıtYanıtla
O DELI O ONDAN DELI:

Is goremez raporu werin gitsin

5
0
yanıtYanıtla
ahmet:

hepsi geberse keşke ölmemiş olmasına üzüldüm.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title