Haberler

İspanyol Ekibi Real Betis, Ozan Tufan İçin İstanbul'a Geliyor

Güncelleme:

İspanyol ekibi Real Betis, Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan için İstanbul'a gelecek. Sarı-lacivertliler, 6 milyon euro istiyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılan Ozan Tufan için İspanyol kulübü Real Betis'in ilgisi tüm hızıyla devam ediyor. Real Betis kulübü daha önce Ozan Tufan'ın menajeri ile bir görüşme yapmış ve bu görüşme oldukça olumlu geçmişti. Bunun üzerine Real Betis'li yöneticiler Fenerbahçe yönetimi ile Ozan'ın bonservisi için pazarlık masasına oturma kararı aldı.

TRANSFERE KAYNAK OLACAK

Fenerbahçe yönetiminin Ozan Tufan için kapıyı 6 milyon Euro'dan açtığı, Real Betis yönetiminin 4 milyon Euro teklif etmesinin beklendiği ifade ediliyor. Kulübe yakın kaynaklar Ozan Tufan'ın 4.5 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle Betis'e satılmasının yüksek olasılık olduğunu belirtiyor. Fenerbahçe'nin, Ozan'dan gelecek bu parayı sol ayaklı bir orta saha oyuncusunu transfer etmek için kullanmayı planladığı da gelen haberler arasında.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Real Betis Ozan Tufan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

FENEVBAHÇE:

ispanyada kuaför çırağı olur bu ancak

7
0
yanıtYanıtla
Fenevbvce:

Ozan top toplamayami

4
0
yanıtYanıtla
Aykut Kocaman:

forvette lazım mı abi ben de boşa çıkıcam

4
0
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Bu ozan denen fani kendini tom cruise falan zannediyor herhalde havalarına bak hele birisi ona lütfen öyle olmadığını söylesin tipe güzelliğe bak sen.

2
1
yanıtYanıtla
abuzer karatikit:

ozan ispanyaya gitme, tosic''in karısı hala burada. sen bjk ye git, karaktersizlik konusunda sıkıntı yaşamazsın orada :D

2
1
yanıtYanıtla
yakışır:

ozan da bir ispanyol tipi italyan stili ve asya bakışları var

1
1
yanıtYanıtla
Şakir:

Ona baktığımda xavı hernandezi görüyorum

1
1
yanıtYanıtla
AYŞE:

BENCE HEMEN GERİ DÖNÜN :)

1
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Cimboma gelsin

0
1
yanıtYanıtla
AZNİF KALINTAKAR:

ozanı alana h. ali bedava

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title