Haberler

İspanyol Basını, Roberto Carlos'u Fenerbahçe'ye Hazırlıyor

Roberto Carlos'un Sezon Sonunda Real Madrid'den Ayrılacağını Açıklamasının Ardından İspanyol Basını, Brezilyalı Futbolcunun Fenerbehçe'ye Gideceği Olasılığını Yüksek Görüyor.

Roberto Carlos'un sezon sonunda Real Madrid'den ayrılacağını açıklamasının ardından İspanyol basını, Brezilyalı futbolcunun Fenerbehçe'ye gideceği olasılığını yüksek görüyor.

İspanya'nın spor gazetelerinden AS, Roberto Carlos'un uzun süredir kendisini istediği Fenerbahçe'ye sezon sonunda transfer olacağını ve 2 sezon burada forma giyeceğini iddia etti.

Gazete, Roberto Carlos'un kariyerini Brezilya'da sona erdirme niyetinden vazgeçmesini, ''Fenerbahçe'nin gelecek sezon için süper takım kurma sözü vermesi'' ve ''Fenerbahçe'de bulunan Brezilyalılara'' bağladı.

Fenerbahçe'nin, Roberto Carlos ile ilgili görüşmelerini ''güvendiği'' Dino Pasaliç aracılığıyla yürüttüğünü kaydeden AS'da yer alan haberde, resmi hiçbir görüşmeden bahsedilmedi.

Bu arada haberde, Fenerbahçe kulübü için ''yıldız futbolculara cömert ödemeler yapması ile bilinen kulüp'' denilerek, Ortega, Anelka ve Van Hoojdonk örnekleri verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title