Haberler

    İspanyol Basını: Fenerbahçe Anlaştı

    İspanyol basını Emre Çolak'ın takım arkadaşı ile Fenerbahçe ile anlaştığını iddia etti.

    İspanyol basını Emre Çolak'ın takım arkadaşı sağbek Juanfran Moreno'nun Fenerbahçe ile anlaştığını iddia etti. Juanfran'a yakın kaynaklar ise oyuncunun tercihinin Rubin Kazan'dan yana olduğunu söylüyor. Ancak Fenerbahçe yetenekli sağbekin peşini bırakmıyor.

    İspanya La Liga takımlarından Deportivo'da Emre Çolak ile birlikte takımın en dikkat çeken oyuncularından biri olan Juanfran Moreno'nun Fenerbahçe ile anlaştığı iddia ediliyor.

    İspanyol basınında yer alan haberlere göre bu sezon 29 maçta forma giyen ve 6 asist ile dev kulüplerin radarına takılan Juanfran Moreno ile Fenerbahçe'de ilgileniyor.

    Ancak 28 yaşındaki futbolcu ile ilginenen tek kulüp Fenerbahçe değil. Barcelona ve Rubin Kazan da Juanfran'a kanca atan diğer takımlar.

    3.5 Milyon euro piyasa değeri olan futbolcuya en iyi teklifin Rubin Kazan'dan geldiği ve tercihini bu yönde kullanacağı belirtiliyor. Ancak sezon sonunda Gregory van der Wiel ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbabahçe bu oyuncuyu kadrosuna katmakta oldukça ısrarlı.

    Deportivo'nun yenetekli sağbek için kapıyı en az 4 milyon euro'dan açması bekleniyor.

    Juafran Moreno kimdir?

    1988 Madrid doğulmu olan Juanfran Moreno İspanya'da Getafe, Villarreal ve Real Madrid alt yapılarında futbol oynadı.

    2010 yılında Real Madrid A takımına kadar yükselen futbolcu 1 kez İspanya Kral Kupası maçında forma şansı buldu. 1 sezon da Real Madrid B takımında 44 maça çıkan ve 4 gol atan İspanyol futbolcu sonraki sezon bedelsiz olarak Real Betis'e transfer oldu.

    Real Betis'te 1 sezonda 48 maça çıkan sağbek özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 10 maçla diğer Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Nitekim Juanfran Moreno 1 milyon euro karşılığında Premier Ligi takımlarından Watford'a transfer oldu.

    Watford'da forma şansı bulamayan 1.79 boyundaki oyuncu 2 sezon üst üste Deportivo'ya kiralandı. Bu sezon başında sözleşmesi sona eren oyuncu Deportivo ile 2020 yılına kadar sözleşme imzaladı.

    Stili Dani Alves'e benziyor

    Emre Çolak'ın Deportivo'ya transfer olmasıyla daha yakından takip etme şansı bulduğumuz oyuncu sağ açık ve sağbek bölgelerinde oynuyor. En verimli sezonunu geçiren Juanfran bu sezon 29 maçta yaptığı 6 asistle dikkatleri çekiyor. Fanatik

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Rubin Kazan Emre Çolak Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title