Haberler

İspanyol Basını, Emre Mor'un Kadroya Girememesine Şaşırdı

Güncelleme:

İspanyol basını, Şubat ayında takımın en iyisi olarak gösterilen Emre Mor'un şimdi kadroya girememesine dikkat çekti, "Emre'ye ne oluyor?" başlığını attı.

İspanya La Liga'da Celta Vigo forması giyen milli futbolcu Emre Mor, milli takım arasından önce Malaga maçının kadrosuna alınmadıktan sonra bu hafta da Athletic Bilbao maçının kadrosunda da kendisine yer bulamadı. Yüksek ateşi nedeniyle Milli Takım'a da katılamayacağını Twitter hesabından açıklayan Emre Mor, İspanya basınında da gündeme geldi.

"ŞUBAT AYINDA EN İYİYDİ, ŞİMDİ KADROYA GİREMİYOR"

El Mundo Deportivo'da yer alan "Emre Mor'a neler oluyor?" başlıklı haberde şubat ayında takımın en iyi oyuncusu olarak gösterilen Emre Mor'un kadroya girmekte zorlandığı ifade edildi. 20 yaşındaki milli futbolcu, Türkiye A Milli Takımı'nın İrlanda ve Karadağ ile oynadığı hazırlık karşılaşmalarında da görev alamamıştı. Mircea Lucescu, Emre Mor'un kadroda olmaması hakkında "Emre çok hasta, ateşi 39'a kadar çıkmıştı. Ona da yazık tabii…" sözlerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Athletic Bilbao La Liga Malaga Vigo Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

....:

emre mor oldu sana mosmorr . .

3
0
yanıtYanıtla
Bumbum:

Belki de yüksek ateşi çıktı diyorsunuz ya başka bir yüksek ateştir o :)

2
0
yanıtYanıtla
genç_fb:

testesteron seviyesi düşmüştür. fazla ilişkiden

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ben futbol topuna ayagimi vurmadim ama, o emreden hic bir sey olmaz. olamayacakta. birde milli takimda oynatmaya kalkiyorlar.

0
1
yanıtYanıtla
ali veli 49-50:

emre mor şımarık egolu bir genç emreden bir cacık olmaz bu kafayla önce profesyonel olmayı öğrenecek yaşı kaçda havalarda çok çalışacak enes ünal ve cenk iyi yerlere gelir.

0
1
yanıtYanıtla
Bozoklu Haluk:

Galatasaray a satın gitsin

0
1
yanıtYanıtla
fenere bekliyoruz:

fenere gel

1
0
yanıtYanıtla
asd:

şımardı

1
0
yanıtYanıtla
gençfb:

hedet ptt 1. lig maalesef bence alt yapıya gonderılıp kendını yavas yavas gelıştırmesı gerekıyor bır anda yukseldı

1
0
yanıtYanıtla
serkan:

ulan iki dakka da gömdünüz çocuğu belki sorunları vardır bilip bilmeden konuşmayın.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title