Haberler

İspanya Kralı Carlos, Milli Takımı Kabul Etti

Avrupa Futbol Şampiyonası Kupası'nı Kazanan İspanya'da Milli Takım Kafilesi Bugün Kral Juan Carlos ve Başbakan Jose Luis Rodriguez Zapatero Tarafından Ayrı Ayrı Kabul Edildi.

Avrupa Futbol Şampiyonası Kupası'nı kazanan İspanya'da milli takım kafilesi bugün Kral Juan Carlos ve Başbakan Jose Luis Rodriguez Zapatero tarafından ayrı ayrı kabul edildi.

İlk olarak Kraliyet Sarayı'na giden milli takım da kaptan İker Casillas ile teknik direktör Luis Aragones sembolik olarak kupayı Kral'a verdiler. Aragones'i uzun zamandır tanıyan Kral Juan Carlos, İspanyol teknik adamın Fenerbahçe'ye gitmeyerek milli takımda görevinde kalması tartışmalarıyla bağlantılı, ''Bir battaniye yok mu, Luis'i, tutmak için onu örtelim'' şeklinde şaka yaptı. Başbakanlık Sarayı'nda milli takımı kabul eden Başbakan Zapatero da ''Bu kadar açık bir şekilde, olağanüstü güzel ve parıldayan bir futbolla çok az kazanılıyor. Mükemmel bir futbol oynadınız ve gösterdiniz ki gerçek, düşlerden daha iyi. Çünkü bir çok İspanyol için Avrupa Kupası, gerçekleştirilemeyecek bir düştü'' diye konuştu.

Öte yandan, İspanyol basınında bugün yer alan köşe yazılarında Fenerbahçe'ye gidecek olan Luis Aragones uğurlanırken, 4 yıllık milli takım teknik direktörlüğü sırasında çok sert eleştirdikleri İspanyol teknik adamdan özür dileyen ifadeler dikkati çekti. Geçmiş dönemlerde gerek Dünya Kupası çeyrek finalinde elendiği gerekse Raul'u kadro dışı bıraktığı için Luis'i eleştiren ve ''istifasını'' isteyen Marca gazetesi, şimdi ise Luis Aragones isminin doğduğu Madrid'in Hortoleza ilçesindeki futbol stadına verilmesi için kampanya başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title