Haberler
Güncelleme:

İspanya'dan Hazard'ın F.Bahçe'ye transferi için açıklama: Türkiye'ye gelmesi imkansız

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe'de gözler kanat oyuncusuna çevrildi. Bu bölgeyi kaliteli bir isimle güçlendirmek isteyen sarı-lacivertlilerin Real Madrid'in yıldızı Eden Hazard'ı gündemine aldığı belirtilmişti. Konu ile ilgili İspanya'dan kritik bir açıklama geldi ve Belçikalı oyuncunun Türkiye'ye transferinin imkansız olduğu ifade edildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

EMOX:

İspanyadan edindiğim son bilgiye göre (sağlam kaynak) fenerbahçe hazarla anlaşmış, anlaşmaya göre fenerbahçe eden hazardı bidaha rahatsız etmeyecekmiş. . .

3
4
yanıtYanıtla
PUNİSHER:

KARDEŞ BU ESPRİ MODRİC- GS İÇİN YAPILDI. BİRAZ YARATICI OL

yanıt3
yanıt1
Nirvana:

Fb Hazard ı da alsın . Belki o zaan güç olarak Beşiktaşa yaklaşır . Ama böyle eskiden ism yapmış oyuncuları alarakşampiyon olunmaz . Bu transferler şike ile desteklenirse sahte de olsa başarı gelmiş gibi gözükür . İnsanları çoğu kanar . Fb her sene Ank gücü ve Kasımpaşadan toplam ikram puanı alıyor . Üstelik Kasımpaşa değeri 3 mly Euro olan oyuncuyu hediye ediyor ve sonra onun gölü ile yeniliyor . Bunlar şike değilse ne şikedir ? Şike duman gibidir . Görürsün ama tutamazsın .

1
5
yanıtYanıtla
1907:

Bunu şikeyle Türkiye kupası alan 3. Sınıf takımın taraftarımı söylüyor.

yanıt0
yanıt0
MECHUL:

ŞİMDİ GELMEZ İMKANSIZ TABİ HELE Bİ 35 YASINA GELSİN YAŞLANSIN KİMSE YÜZÜNE BAKMASIN 3- 5 BİN EURO ya DÜSSÜN DEĞERİ SONRA Bİ ENAYİ TÜRK TAKIMI ÇIKAR VERİR 20-30 MİLYON EUROLAR ALIRLARRR . . SONRA 2 MAÇ OYNAR SAKATLANIR SON VOLESİ TÜRK KULUBUNDEN OLUR .

4
0
yanıtYanıtla
fb:

fenerbahçe yönetimi dirarı neden yollayamıyor adam ciklet gibi yapıştı yollayın artık şu dirarı hem para alıyor boşuna hemde yabancı hakkını dolduruyor ne güzel bitmişti dirarın sözleşmesi hangi akla sözleşme uzattık aklım almıyor şu dirarla çok merak ediyorum kim uzattı dirarın sözleşmesini adam yapıştı gitmiyor sayın fenerbahçe yönetimi yeni transferler için yollayın artık bu dirarı

3
1
yanıtYanıtla
reis:

f. altaylı bi alamazsın desin bak neler oluyor. . . örnek alex, mesut özil.

1
0
yanıtYanıtla
kara:

ytapıyosanız transfer bu bırakın mesutu falan

0
0
yanıtYanıtla
ahahahaha:

bunun olabilceğine inanan varmıydı cidden

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title