Haberler

İspanya'da Polise "Allahu Ekber" Diyerek Saldırdı, Böyle Etkisiz Hale Getirildi

Güncelleme:

İspanya'nın özerk statüdeki Melilla kentinin Fas sınırında bıçaklı saldırı girişimi yaşandı. Sabah saatlerinde elindeki bıçakla polislere saldıran saldırgan, polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

"SALDIRGAN ALLAHU EKBER DİYE BAĞIRDI"

Saldırganın 'Allahu Ekber' diye bağırdığı iddia edilirken, İspanyol polisi olayı henüz bir terör saldırısı olarak değerlendirmediklerini söyledi. Saldırıda bir polis memuru elinden yaralandı.

TRAFİK BARİYERİNİ SALDIRGANIN KAFASINA VURARAK YERE DÜŞÜRDÜ

Yerel medyanın arapça sloganlar atarak polisin üzerine yürüdüğünü belirttiği saldırganın etrafı polis kalkanları ile sarılıyor. Bazı polisler saldırgan ile konuşarak geriye doğru çekilerek saldırganın dikkatini dağıtırken, saldırganın arkasında bulunan bir polis plastik trafik bariyerini saldırganın kafasına vurarak saldırganı yere düşürerek etkisiz hale getiriyor.

DİĞER POLİSLER DE ÜZERİNE ÇULLANARAK ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Diğer polisler yere düşen saldrıganın üzerine çullanarak saldırganı etkisiz hale getirdi. Saldırıda bir polisin yaralandığını belriten İspanya içişleri bakanlığı Faslı olduğu tahmin eidlen saldırganın göz altına alındığını ve olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İspanya Fas Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title