Haberler

İspanya'da Lüks Bir Otelin Güvenlik Görevlileri, İngiliz Turistleri Darp Etti

Güncelleme:

İspanya'nın tatil adası Mayorka'da bir otelde güvenlik görevlileri sebebi bilinmeyen bir sebeple İngiliz turist çifte dayak attı.

İspanya'da Robbie Hofman ve Alex Henderson adlı iki ingiliz turist, kaldıkları lüks otelin güvenlikleri tarafından öldüresiye darp edildiler.

PLASTİK BARDAK GÜVENLİK GÖREVLİLERİNE DENK GELDİ

Görgü tanıklarının ifadesine göre genç çiftten kadının attığı bir plastik bardak güvenlik görevlilerine denk geldi ve ardından ortalık karıştı.

GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Güvenlik görevlileri önce kadını tokatladı ardından üç kişi erkek arkadaşına saldırdı. Dayak yiyen Robbie Hofmann ve Alex Henderson olayı sosyal medyada paylaştı.

HENDERSON OTELİN DERHAL KAPATILMASINI İSTEDİ

Olayın ardından yüzündeki şişlikleri ve çürükleri gösteren bir fotoğraf paylaşan Henderson otelin derhal kapatılmasını istedi. Konuyla ilgili açıklama yapan otel sözcüsü, olayın akşam saatlerinde havuzu terk etmeyen müşterilerle güvenlik görevlileri arasında çıktığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İspanya Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

............:

ingilizler pislik bence

17
5
yanıtYanıtla
kurbağa:

hadi ingiltere ispanyaya gir bak insanını dövdüler :D :D arkadaş adamlar böyle diye diye her ülkeyi işgal edecekler

4
12
yanıtYanıtla
ERKI:

Gebertin bunları.

4
10
yanıtYanıtla
ergun:

turkiyede sorunsuz eylenebilirdiniz ne isiniz var gidipte malorcada dayakla. biz misafir severiz

10
3
yanıtYanıtla
Emir:

Geçen sene mayorkadaydım. Oradaki tüm otelleri araştırarak gittim. Bu otel lüks değil. vasatın altında berbat yorumlar alan bir yer. Gayet güveli bir adaydı muhteşem bir hafta geçirdim. Polisinden otel görevlilerine hiç zorluk çıkartan olmadı, bilakis herkes yardımcı olmaya gayretliydi. Bir tek servis noktasında evet, Türkiye''de servis kültürü daha ileride.

7
1
yanıtYanıtla
REİSLOVER:

İNGİLİZ HAK ETMİŞTİR BUNLAR ŞER ODAKLARI VURUNG ASLANIM BENİM İÇİNDE VURUNG

6
2
yanıtYanıtla
antipkk:

Iyiki Türkiyede olmamis yoksa cok Ses getiriridi ama Ispanyada olunca önemli degil olur artik!

4
3
yanıtYanıtla
ASABİ:

O değilde turist erkek turistin tip te tam dayaklık. İnsanın bakınca şöyle elinin tersiyle bir çarpası geliyor.

1
5
yanıtYanıtla
ergun:

yaf nebicim yorumlar? hepsi katledilmeli felan filan yaziyorlarkafayimi yediniz onca guzel kari kiz var, bari yangindan mal kurtariyimhepsini bana gonderin gunah ya yazik degilmide katledeceksiniz

4
1
yanıtYanıtla
Leng:

Bu ispanyol güvenlikçiler kadar terbiyesiz insan görmedim , karşındaki turist veli nimet sayesinde ekmek yiyorsun ve utanmadan 3 tane ayı gibi herif tatile gelmiş ingiliz çifti acımasız dövüyor, bu olay ingiltere de olsaydı millet ayağa kalkardı zaten orada kim olursan ol yiyorsa kavga et bak ne yapıyorlar adamı

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title