Haberler

İletişimin Zirvesindekiler Ödülleri Sahiplerini Buldu

İletişimin Zirvesindekiler Ödülleri Sahiplerini Buldu

İLETİŞİMİN ZİRVESİNDEKİLER ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

* Törende 13 sektör liderine özel ödül verildi. Ayrıca, 15 kuruluş, 2010 yılı performansları nedeniyle ödüllendirildi.

İletişimde sektörel bir bellek oluşturmak için, reklamveren, medya, ajans, yapım gibi her alanda iz bırakan iletişimcileri ödüllendirmek amacıyla düzenlenen İZ-İletişimin Zirvesindekiler Ödülleri Sabancı Müzesi-SEED'de yapılan özel geceyle sahiplerini buldu. Bu sene ikincisi düzenlenen ödül törenine sektörün ajans, reklamveren ve medya kanadının önde gelen isimleri katıldı. Törende 13 sektör liderine özel ödül verildi. Ayrıca, 15 kuruluş, 2010 yılı performansları nedeniyle ödüllendirildi.

Sunuculuğunu Ceylan Saner'in yaptığı gecede ödüller Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu adına Başkan Yiğit Şardan, Asbaşkan Aytül Özkan ve Reklamcılık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akın tarafından takdim edildi. Şardan, ödüllerin verilmesinden önce yaptığı konuşmada, ödül töreninin sadece en iyilerin seçildiği bir tören olmadığını, aynı zamanda bir vefa töreni olduğunu vurguladı. İZ ÖZEL ÖDÜLLERİ

"Medya" Kategorisinde, Çukurova Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Digitürk'ün sahibi Mehmet Emin Karamehmet, Ciner Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Ciner ve Hıncal Uluç'a verildi. "Reklamveren" Kategorisinde de, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince ve Eti Şirketler Grubu Onursal Başkanı Firuz Kanatlı ödüle layık görüldü. "Ajans" kategorisinde, Bülent Erkmen, Erol Moran ve Hulki Aktunç, "Meslek" kategorisinde ise Halkla İlişkiler Uzmanı Prof. Dr. Alaeddin Asna, Müzisyen Atilla Özdemiroğlu, Faruk Bayhan ile Radyo ve televizyon sunucusu Halit Kıvanç ödülü alan isimler oldu.

İLETİŞİMİN ZİRVESİNDEKİLER ÖDÜLLERİ 2010

Medya:

Yılın Ulusal TV Kanalı: Kanal D

Yılın Yerel TV Kanalı: Ege TV

Yılın Tematik TV Kanalı: NTV Spor

Yılın Ulusal Gazetesi: Habertürk

Yılın Yerel Gazetesi: Eskişehir İstikbal

Yılın Ulusal Dergisi : Vogue

Yılın Ulusal Radyosu : Power FM

Yılın İnternet Mecrası : İzlesene.com

Yılın Ev Dışı Medya Şirketi : Outdoor TV

Reklamveren:

Yılın Reklamvereni : Türk Hava Yolları

Ajans:

Yılın Reklam Ajansı : TBWA\İstanbul

Yılın Medya Ajansı : OMD

Yılın Dijital Ajansı : C-Section

Yılın Doğrudan Pazarlama Ajansı: Mapp

Yılın Event Marketing Ajansı: DirectCom

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title