Haberler

İsmimi Espri Konusu Yapma

Güncelleme:

Bir çok festivalden aldığı ödüllerle tanınan ve genellikle sosyal konular üzerinde duran ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz, 'Yalan Dünya' dizisinde geçen "Zeki Demirkubuz geldi mi?" repliğinden artık rahatsız olduğunu açıkladı.

Cüneyt Özdemir'in 'Soru-Yorum' programına katılan yönetmen, " Gülse Birsel'i tanımıyorum ama dizi güzel. Başlangıçta ismimin geçmesi hoşuma bile gitti ama devam ettikçe rahatsız oldum" dedi.

"OLGUN'A TELEFON ETTİM"

İçe dönük ve 'Sovyetik' bir yapısı olduğunu vurgulayan ünlü yönetmen, "İnsanlar beni sokakta görünce 'Zeki Demirkubuz geldi mi?' esprisi yapmaya başlayınca Olgun Şimşek'i telefonla arayıp bu repliğin kaldırılmasını rica ettim." dedi.

Önümüzdeki günlerdeki bölümlerde bu repliğin kaldırılacağını umduğunu söyleyen Demirkubuz "Sanıyorum, önümüzdeki bölümlerde 'Açılay'ın beni araması sona erecek" şeklinde konuştu.

"TEK HAYALİM"

Zeki Demirkubuz, en büyük hayalinin Amerikalılarla birlikte 'Karamazov Kardeşler' romanını film yapmak olduğunu söyledi.

Bu zamana kadar 8 filme imza atan ünlü yönetmen şu sıralar Yeraltı isminde bir filmin yapım çalışmalarını yürütüyor. Bir çok film festivalinden ödül almış olan ünlü yönetmen ayrıca bir çok film festivalinde de jüri üyeliği yapmıştır.

 

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Zeki Demirkubuz Cüneyt Özdemir Gülse Birsel Yalan Dünya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title