Haberler

İsmet Sezgin Parkı İhaleye Çıkıyor

Okullar Hayat Olsun' Projesi kapsamında Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilen, ancak hayata geçirilemediği için tekrar Aydın Belediyesi'ne geçen İsmet Sezgin Parkı'nın içindeki kafeterya ihaleye çıkarılacak.

Okullar Hayat Olsun' Projesi kapsamında Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devredilen, ancak hayata geçirilemediği için tekrar Aydın Belediyesi'ne geçen İsmet Sezgin Parkı'nın içindeki kafeterya ihaleye çıkarılacak.

İsmet Sezgin Parkı'nın içerisindeki kafeteryanın üç yıllığına kira ihalesi 17 Ekim'de Aydın Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Konu ile ilgili olarak Aydın Belediyesi'nden yapılan açıklamada kafeteryanın yıllık ihale bedeli 12 bin TL olduğu, geçici teminat bedelinin ise bin 80 TL olduğu ifade edildi.

Açıklamada ihaleye katılım şartlarının şunlar olduğu belirtildi: "İhaleye katılan gerçek kişiler belediyemize borcu bulunmadığına dair yazı (su,çtv,vs), maliyeden borcu bulunmadığına dair yazı, nüfus cüzdan fotokopisi, ikametgah ilmühaberi ve savcılıktan sabıka kaydı ve dosya bedeli, tüzel kişiler ise Belediyemize borcu bulunmadığına dair yazı (su,çtv,vs), kuruluş sözleşmesinin aslı, yönetim kurulu imza sirküleri, adres beyanı ve iletişim bilgileri, vergi dairesine borcu bulunmadığına dair yazı, vergi levhası, oda sicil kayıt belgesini ve dosya bedelini en geç ihale günü saat 12.00'a kadar Mali Hizmetler Müdürlüğü, Kira ve İşgaliye Servisi'ne eksiksiz olarak teslim etmeleri gerekmektedir. İhalemize ilişkin dosya Mali Hizmetler Müdürlüğü, Kira İşgaliye Servisi'nde mesai saatleri içinde 200,00 TL karşılığı temin edilir. İhaleye katılabilmek için dosya bedeli olan 200,00 TL'nin ödenmesi zorunludur"

Uzun süredir kafeteryanın işletilmemesinden dolayı İsmet Sezgin Parkı'nın yalnız kaldığına işaret eden çevre sakinleri, Aydın Belediyesi'nin aldığı karardan dolayı memnuniyet duyduklarına dikkat çekti.

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu,

İsmet Sezgin Parkı'nı Aydın'a kazandırmak istediklerini,

kafeteryanın atıl vaziyette beklememesini istediklerini dile getirmişti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title