Haberler

İsmail Küçükkaya, İlk Kez Fatih Portakal'ı Eleştirdi: Görüşlerine Katılmıyorum

Güncelleme:

FOX'ta sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya, Fatih Portakal'ı ilk kez eleştirdi. Küçükkaya, "Bir gazetecinin çok arkadaşı olmalı." diyerek Fatih Portakal'ın görüşlerine katılmadığını belirtti.

Hafta için her gün FOX TV de sabah programı 'Çalar Saat' sunan İsmail Küçükkaya, bu sabahki yayında izleyenleri şaşırttı. İlk kez Fatih Portakal'ı eleştiren Küçükkaya, "Fatih Portakal'a katılmıyorum." dedi.

"BUNU SÖYLEMEDEN GEÇERSEM SAMİMİYETSİZ OLUR"

Fatih Portakal, geçtiğimiz akşam "Benim çok az arkadaşım var." demişti. İsmail Küçükkaya bu sözleri eleştirerek "Bir gazetecinin iktidar olsun, muhalefet olsun belli bir mesafede ilişkiler kurması lazım. Bir gazeteci herkesle görüşür ama aradaki mesafeyi koruyacak. Bunu söylemeden geçersem samimiyetsiz olur." dedi.

"HER ZAMAN GÖRÜŞLERİMİZ AYNI DEĞİL"

Fatih Portakal kardeşimi çok severim diyen Küçükkaya "Çoğu zaman görüşlerimiz paralel gider ama her zaman değil bazende görüş ayrılığımız olur." diyerek Fatih Portakal'ı canlı yayında eleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İsmail Küçükkaya Fatih Portakal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (29)

adem:

ikiside can baskaları gibi yandascılık yapmazlar hata gördümü söylerler

24
24
yanıtYanıtla
abondone:

Kimi portakal sever kimi mandalina önemli olan c vitamini

20
20
yanıtYanıtla
uzeyir:

fatih portokal ve ismail küççük size abuk subuk yorum yapan cahillere aldirmayin kötu söz sahibine ayittir açik yureklisiniz adaletten saşmayin vesselam

21
15
yanıtYanıtla
ahmet:

kime hizmet ettiğiniz belli değil

16
18
yanıtYanıtla
arzu:

Sana hizmet ediyo

yanıt4
yanıt9
İzmir35:

Benim gördüğüm kadarıyla halka hizmet ediyorlar. Tarafsız ve korkmadan yayın yapan 2 cesur insandan bahsederken bence saygıyı hakediyorlar.

yanıt5
yanıt2
CANER PİRDAL ORDU:

BU ARA VİTAMİNİ EKSİKTİ ZATEN fatih PORTAKAL SUYU İÇMİŞ.

6
27
yanıtYanıtla
CANER PİRDAL ORDU:

HAHAHAHAH ESPRİİİİ AMA SEN NASIL ALGILADIN BİLEMEDİMMMM

yanıt0
yanıt5
Haçlı borazanları:

Bunların ikisi de tescilli hain

10
21
yanıtYanıtla
ali:

Eğitimi olanda olmayanda yorum yapıyor. . . Birilerini eleştirmeden önce en azından ona denk bir eğitiminiz olsun ki yorumunuzu ciddiye alsınlar.

12
13
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title