Haberler
Güncelleme:

İsmail Hacıoğlu, 4 yıllık evliliğini Merve Çağıran yüzünden mi bitirdi?

Çocuk dizisinde birlikte rol alan İsmail Hacıoğlu ile Merve Çağıran'ın aşk yaşadığı iddia edildi. Geçen günlerde Duygu Kumarki ile 4 yıllık evliliğini bitiren Hacıoğlu'nun, bu sebepten yuvasını yıktığı konuşuluyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Merve:

Mervelere kadar gidip, gelecekti, gitti ama dönmedi. Merve ismi resmen bu dönemin ''aldatma, aldatılma'' nick''i oldu. Kod adı Merve :)

7
2
yanıtYanıtla
MERVE2:

OPERASYON M. E. R. V. E :qweq

yanıt1
yanıt0
Hul:

Demek sarışın eş devrini kapattı.

5
1
yanıtYanıtla
Tıngırmıngır:

Bu adamın yanına bi vildan atasever yakışıyodu.. ondan öncekiler de sonrakiler de fos..

2
3
yanıtYanıtla
Gurbet:

Azcik adam yerine koyulduklarinda kendilerini bir halt sanıyorlar bu tipleri bizler şımartıyoruz kimse şah değil padişah değil yerini bileceksin.

3
0
yanıtYanıtla
Hatice:

Anlaşarak ayrılmaları güzel bişey yani enazından kavgayla gürültüyle olmamış. Ama tabiki bir yuvanın yıkılmasına sevinmiyorum fakat bi yuva içinde bişeyler bitmişse uzatmanın anlamı yok....

2
0
yanıtYanıtla
Rukiye:

Kendisini çoooookkkk beğenerek izliyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bir gün karşılaşmayı muhabbet etmeyi çoooookkkk isterim Rabbim nasip eylerse... Sevgilerimi saygılarımı sunuyorum buradan. ??????

0
0
yanıtYanıtla
Kader:

İsmail hacıoğlunu çoooookkkk seviyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah dualarımda her zaman... İnşallah bir gün birazcık da olsa muhabbet edebilmek nasip olur kendisiyle ??????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title