Haberler

İsmail Çipe: "Taffarel ve Muslera Gibi Dünyanın En İyi İki Kalecisiyle Birlikte Çalışıyoruz"

Galatasaray’ın genç kalecileri İsmail Çipe, Boran Güngör ve Berk Balaban, İsviçre kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın genç kalecileri İsmail Çipe, Boran Güngör ve Berk Balaban, İsviçre kampında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İsmail Çipe, Fernando Muslera ve Taffarel gibi dünyanın en iyi iki kalecisiyle birlikte çalışmalarının kendileri için büyük şans olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın İsviçre kampında genç kalecileri İsmail Çipe, Boran Güngör ve Berk Balaban basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sarı-kırmızılılar ile 4., Fatih Terim ile ilk kez kampa geldiğini belirten İsmail Çipe, "Bunun farkını biz de hissediyoruz. Ciddi anlamda hissediliyor Fatih hoca ile kampa geldiğimiz. Taffarel şu an yok ama biz Fadıl ve Hakan hoca ile çok güzel antrenmanlar yapıyoruz ve çok güzel günler geçiriyoruz. Ağabeylerimiz sağ olsunlar bizim yanımızdalar, bizi destekliyorlar. Herhangi bir sıkıntımız yok. Fatih hocamıza çok teşekkür ediyoruz bize bu şansı verdi. Altyapıdan üç kaleci getirdi diye konuştu.

İsmail Çipe: "2. Lig'de oynamam çok büyük tecrübe kattı"

2. Lig'de oynamasının kendisine çok büyük tecrübe kattığını ifade eden Çipe, "Bu kampa birinci kaleci olarak geldim. Hocam bana bu şansı verdi. Orada hem varlığı hem yokluğu görüyorsunuz. Onun tecrübesini hissederek maça çıktım. 2. Lig bile olsa profesyonel maça çıkıyorsunuz. O rahatlığı burada da hissedebiliyorsunuz. O rahatlıkla daha iyi bir performans gösterebiliyorsunuz. Ben daha önce bu kadar rahat maç oynayacağımı düşünemezdim. Ben kendi açımdan eksiklerim olduğumu, hocalarımla bu eksikliğimi kapatacağımı biliyorum. Hocam bana bu şansı verirse uzun yıllar Galatasaray Spor Kulübü'ne hizmet etmek istiyorum. Hepimizin hedefi bu formayı taşımak. Biz altyapıdan yetiştik. Ben 2 sene dışarıdaydım. Eğer hocamız bu formaya bize layık görürse taşırız Allah'ın izniyle" şeklinde konuştu.

"Dünyanın en iyi iki kalecisiyle birlikte çalışıyoruz"

Fernando Muslera ve Taffarel gibi dünyanın en iyi iki kalecisiyle birlikte çalıştıklarını vurgulayan İsmail Çipe, "Biri kendi zamanında biri de şu zamanda. Biri hocalığımızı, diğeri ağabeyliğimizi yapıyor. Onların karakterini, kişiliğini konuşmamıza gerek yok. İkisi de çok güzel insanlar. Bize hep doğru yolu gösteriyorlar. Onlarla çalışmak bizim için çok büyük bir şans. Bizim buraların değerini bilip daha çok çalışmamız lazım" dedi.

Boran Güngör: "Burada olmak büyük bir şans"

Kampın yoğun ve güzel geçtiğini söyleyen Boran Güngör ise, "Berk ile birlikte benim ilk kampım. İlk haftamızı tamamladık. İlk haftada iyi çalışmalar yaptık takımla beraber. Gayet tempolu ve güzel çalışmalardı bizim için. İlk kampımız olduğu için bize duyulan güveni göstermek istiyoruz hocalarımıza. Fatih hocanın bizi buraya çağırması bizim için büyük bir şans. Büyük bir teknik antrenörle çalışıyoruz. İçerisinde bulunduğumuz kulübümüzün içerisinde çok doğru bir örnek var Fernando Muslera. Futbolcu kişiliğini ayrı bir kenara koyarsak kendi öz kişiliğiyle en başta örnek almamız gereken bir insan. Takım içindeki neşesi, morali, motivasyonu ve oyunculara aktardıkları hakikaten idol denebilecek bir karakter. Benim dünya çapında söyleyebileceğim idollerim arasındadır Muslera" ifadelerini kullandı.

"Babam Başakşehir'de kaleci antrenörü olduğu için yarışta en büyük rakiplerimizden biriydi"

Babasının futbola ilk başladığında kendisini futboldan uzat tutmaya çalıştığı belirten Güngör, "Herhalde kendi yaşadıklarından dolayı. Geçen sene ilk defa Beşiktaş maçı kadrosunda yer aldım. Her maç sabahı babamla konuşurduk. Babam da Başakşehir'de kaleci antrenörü olduğu için şampiyonluk yarışında en büyük rakiplerimizden biriydi. O gün sadece başarılar dilemiştik birbirimize. O andan itibaren daha profesyonel açıdan baktığımızı anlamış oldum" değerlendirmesinde bulundu.

Berk Balaban: "İdolüm Muslera"

Kendilerinin kampa katıldıkları için çok büyük şans olduğunu ve bunun için Fatih Terim'e teşekkür eden Berk Balaban, "Daha iyi yerlere gelmek için daha da çok çalışmak istiyoruz. Ağabeylerimiz bize çok yardımcı oluyor antrenmanlar ve saha dışında. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Bizim bulunduğumuz kulüp çok büyük bir kulüp bunun farkındayız. Kulübümüzde de dünyanın sayılı kalecilerinden Muslera var. Onunla çalışmak bizim için çok büyük bir şans. Bize tecrübelerini aktardığı için ona da teşekkür etmemiz gerekiyor. Benim idolüm Muslera'ydı. Dünya çapında söylemek gerekirse David de Gea" açıklamasını yaptı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray İsviçre Balaban Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title