Haberler

İsmail Cem'in Hayatını Kaybetmesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, Dışişleri Eski Bakanı İsmail Cem'in Vefatı Nedeniyle CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a Başsağlığı Mesajı Gönderdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, Dışişleri eski Bakanı İsmail Cem'in vefatı nedeniyle CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a başsağlığı mesajı gönderdi.

Arınç, İsmail Cem'in vefatı nedeniyle CHP Genel Başkanı Baykal'a gönderdiği başsağlığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Parti Meclis üyemiz bilim ve kültür platformu başkanı ve başdanışmanımız, eski dışişleri bakanlarından sayın İsmail Cem'in vefatından büyük üzüntü duydum. Parlamentomuzda çeşitli dönemlerde milletvekilliği görevinde bulunan sayın Cem, siyasetçi kimliğinin dışında gazeteci ve yazar olarak da önemli hizmetlerde bulunmuştur. İnanıyorum ki, ülkemizin siyasi yaşamında saygın bir yeri olan İsmail Cem'in adı, milletimizin hafızasından asla silinmeyecektir. Merhum Cem'e Allah'tan rahmet, size, ailesine ve tüm parti dostlarına başsağlığı ve sabır diliyorum."

(DUY-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title