Haberler

İsmail Aşçıoğlu Mezarı Başında Anıldı

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in, Trafik Kazasında Yaşamını Yitiren Eski Basın Müşaviri İsmail Aşçıoğlu, Ölümünün Birinci Yıl Dönümünde Mezarı Başında Anıldı. Törene, DSP Lideri Sezer ve Aşçıoğlu'nun Yakınları Katıldı.

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in eski Basın Müşaviri İsmail Aşçıoğlu, ölümünün birinci yıldönümünde mezarı başında anıldı. DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in Basın Müşavirliği görevini yürütürken, 6 Nisan 2007'de Ankara Kuğulu Park kavşağında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İsmail Aşçıoğlu için ölümünün birinci yıl dönümünde Karşıyaka Mezarlığı'nda anma töreni düzenlendi. DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'in de katılığı anma töreninde, Kur'an-ı Kerim okundu ardından mezara çiçek bırakıldı ve Aşçıoğlu'nun yakınları tarafından lokum dağıtıldı.

Aşçıoğlu'nun kabul edilemez bir kaza ile yaşamını yitirdiğini dile getiren Zeki Sezer, "Çok kötü bir kayıp şekli, çok üzgünüz. Olağanüstü bir insandı, öyle görev insanıydı ki onu kaybetmekle çok şey yitirdik, unutmadık unutmayacağız" diye konuştu.

-"DSP YEREL SEÇİMLERDE ÇOK FARKLI BİR ATILIMI GERÇEKLEŞTİRECEK"-

Anma töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, ne yazık ki son dönemde yerel yönetim hizmetlerinin günlük sığ politik hesaplara göre yapılır hale geldiğini söyledi.

Ankara'da ve birçok ilde de yerel yönetimlerin, estetikten, işlevsellikten yoksun olduğunu belirten Sezer, "Yerel yönetim artık ülkede iktidarı ele geçirmek için her türlü imkanın yozca kullanıldığı birimler haline geldi. Bu Türk insanı da Türk demokrasisi de hak etmiyor. Bunları bir dönem yaşadık, umarız önümüzdeki dönemler farklı olacak" dedi.

Gazetecilerin "Yerel seçimlerde Ankara'dan beklentiniz nedir?" sorusu üzerine ise Sezer şunları dedi:

"Ankara'yı öncelikle AKP'li yöneticilerden kurtarmak. Ben bunun olabileceğine inanıyorum. Türkiye'nin her yerinde olağanüstü bir gelişme var, Ankara'da da çok ciddi gelişmeler var. Önümüzdeki günleri hep birlikte takip edelim. DSP bu yerel seçimlerde çok farklı bir atılımı gerçekleştirecek."

Düzenlenen törene, Zeki Sezer'in yanı sıra, DSP Genel Başkan Yardımcısı Melda Bayar, DSP Genel Saymanı Hasan Suna, DSP Ankara İl Başkanı Durak Karabulut, DSP İstanbul Milletvekili Süleyman Yağız, DSP Adana Milletvekili Mustafa Vural, Aşçıoğlu'nun eşi ve yakınları katıldı. (ANKA)

(GO/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title