Haberler

İsmail Akçay 9. Yol Koşusu' Heyecanı 10 Eylül'de Yaşanacak

- 'İsmail Akçay 9. Yol Koşusu' heyecanı 10 Eylül'de yaşanacakİSTANBUL - Türkiye Atletizm Federasyonu ile Balıkesir Altıeylül Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen 'İsmail Akçay 9. Yol Koşusu' basın toplantısı yapıldı.

- ' İsmail Akçay 9. Yol Koşusu' heyecanı 10 Eylül'de yaşanacak

İSTANBUL - Türkiye Atletizm Federasyonu ile Balıkesir Altıeylül Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen ' İsmail Akçay 9. Yol Koşusu' basın toplantısı yapıldı. Yarış 10 Eylül 2017 Pazar günü saat 17.00'de yapılacak.

Türkiye Atletizm Federasyonu ile Balıkesir Altıeylül Belediyesi'nin efsane atlet İsmail Akçay adına düzenlediği geleneksel "İsmail Akçay 9. Yol Koşusu" basın toplantısı Ataköy'de bulunan Olimpiyatevi'nde gerçekleşti. Toplantıya efsane atlet İsmail Akçay'ın yanı sıra Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Başkan Yardımcı Ahmet Özen, Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Celalettin Deniz Toker, TAF Çocuk Oyunları Kordinetörü Nejdet Ayaz ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Üyesi Haldun Domaç katıldı. Koşu 10 Eylül 2017 Pazar günü saat 17.00'de başlayacak.

Zekai Kafaoğlu: "350 tane müracaat yapıldı"

Atletizm Federasyonu ile birlikte bu işi yaptıklarını belirten Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, "2014 yılında belediye olduk. İsmimizi Balıkesir'in kurtuluş gününden alıyoruz. Bu yarışı da kurtuluş etkinlikleri içine dahil ettik. Artık spor, spor olmaktan çıkmış, ülkelerin, şehirlerin tanıtım aracı olmuştur. Uluslar arası seviye yapılıyor. Birçok yabancı atlet katılıyor. Her sene katılım sayısı artıyor. Şu ana kadar 280 tane erkek, 70 tane de kadın olmak üzere 350 tane müracaat olmuş. Daha katılım devam ediyor. İlk sene 180'di bu sayı. Burada maksat ülkenin yetiştirdiği değerlere sağlığında sahip çıkmak. Efsaneler yaşarken, kendilerine değer verildiğini hissetmesi lazım. Bu koşu için ne yapabiliriz diye ciddi gayret sarf ettik. Her geçen gün çıtayı yükselterek, ödüller koyarak, bu koşuya katılımı arttırmak için çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.

Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Celalettin Deniz Toker, 'İsmail Akçay' koşusu gibi koşulara her zaman destek verdiklerini söyleyerek, "Gelecekte de federasyon olarak destek vereceğiz. İsmail abimize uzun ömürler diliyoruz" şeklinde konuştu.

İsmail Akçay: "Spor en etkili reklam aracı"

Sporun en etkili reklam aracı olduğunu vurgulayan İsmail Akçay ise, "Ben 28 ülkeye gittim. Benim branşı herkes biliyor. En zor ve en güzel branş benim branşım. Bu sporun en zoru yarışta 7 kilo veriyordum. Saunaya gitsen bu kiloyu veremezsiniz. Güzel tarafı ise 2 bin kişilik salonlarda yapmadım, New York caddelerinde milyonların önümde şanlı bayrağımızla yaptım" ifadelerini kullandı.

TAF Çocuk Oyunları Kordinetörü Nejdet Ayaz da 'İsmail Akçay' adına yapılan yarışın önemine değindi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İsmail Akçay Altıeylül Balıkesir Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title