Haberler

İslam Dünyası Gazeteci ve Yazarlar Derneği, Yılın "En"Lerine Ödüllerini Verdi

Uluslararası İslam Dünyası Gazeteci ve Yazarlar Derneği, "2012 Yılın Enleri"ne ödüllerini verdi.

Uluslararası İslam Dünyası Gazeteci ve Yazarlar Derneği, "2012 Yılın Enleri"ne ödüllerini verdi.

Mamak Belediyesi Necmettin Erbakan Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül töreni öncesinde Gazi Mustafa Kemal ve şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Dernek Başkanı Şükrü Demir, Seymenlerin gösterisinin ardından yaptığı konuşmada, faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Demir, Türkiye'deki en yaygın meslek kuruluşu olarak yollarına devam etmeye çalışacaklarını söyledi.

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ da birlikteliğe vesile olmalarından dolayı dernek yöneticilerine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Akdağ, 10 yıl boyunca AK Parti hükümetlerinin çatısı altında Türkiye'de sağlık hizmetlerinin vatandaşa daha kolay ulaşması için büyük bir dönüşüm programı gerçekleştirdiklerini belirterek, bunun altında yatan en önemli nedenin insana verdikleri kıymet olduğunu söyledi.

Konuşmalardan sonra, "Medya", "Eğitim kurumları, sivil toplum kuruluşları ve dernekler", "İş dünyası", "Spor", "Mahalli hizmetler ve bürokrasi", "Siyaset" kategorilerinde yılın en iyisi seçilenlere ödülleri verildi.

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ "Yılın Bakanı", Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise "Yılın Belediye Başkanı" ödülünü aldı. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem "Yılın Bakan Yardımcısı", geçen yıl vefat eden Adürrahim Karakoç ise

"Yılın onur ödülü"ne layık görüldü.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyüpoğlu, AK Parti İstanbul Millitvekili Oktay Saral, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, CHP Amasya Millitvekili Ramis Topal

"Siyaset" kategorisinde ödüle layık bulundu. - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Türkiye Akdağ Politika Güncel Haberler

title