Haberler

Islak Pamuk Yutuyorlar

Manken Simge Tertemiz Meslektaşları İçin Oldukça İlginç Bir İddiada Bulundu.

MANKEN SİMGE TERTEMİZ MESLEKTAŞLARI İÇİN OLDUKÇA İLGİNÇ BİR İDDİADA BULUNDU.

'Çılgın Dersane' filminde oynayan manken Simge Tertemiz önceki gün katıldığı bir televizyon programında şaşırtıcı bir iddiada bulundu. Tertemiz, podyum dünyasındaki bazı isimlerin zayıflamak uğruna son derece bilinçsiz davrandıklarını söyledi. Tertemiz, "Bazı mankenler sıfır beden olmak için ölümü bile göze alıyorlar' dedi.

ONLARI UYARDIM

Tertemiz, bazı manken arkadaşlarının aşırı zayıf görünmek uğruna suya batırılmış pamuk yuttuklarını iddia ederek şunları söyledi: "Bir gün boyunca sadece küçük bir sandviçle ya da salatayla idare edenler var. Bunlar artık normal sayılıyor. Ama benim asıl şaşırdığım ıslak pamuk yutanlar. Islak pamuk güya midede balon gibi şişip onları tok tutuyormuş. Kuliste gözlerimle defalarca gördüm. Meslektaşlarımı uyardım ama beni dinlemediler. Kilo yapmasın diye yediklerini çıkartanlar normal sayılıyor artık. Ben böyle şeylerden uzak duruyorum. Her koyun kendi bacağından asılır. Ancak o arkadaşlarım için çok üzülüyorum' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title