Haberler

İslahiye Belediyesi'nde Bahar Hazırlığı

Gaziantep'in İslahiye İlçe Belediyesi, 84 araçlık filosuyla ilkbahar öncesi yoğun şekilde çalışma yürütüyor.

Gaziantep'in İslahiye İlçe Belediyesi, 84 araçlık filosuyla ilkbahar öncesi yoğun şekilde çalışma yürütüyor.

İslahiye Belediyesi 14 yeni araç alarak sayısını 84'ü çıkardığı araç filosuyla 2016 yılı ilkbahar çalışmasını başlattı. Belediye Başkanı Kemal Vural, çalışmaların başlamasından önce Türk bayraklarıyla süslediği araçların operatörleri ile bir araya geldi ve çalışmaları başlattı. 2015 yılında yoğun şekilde çalışarak araç filolarını güçlendirdiklerini anlatan Kemal Vural, baharın gelişiyle birlikte çalışmalarını daha hızlı ve geniş alana yayacaklarını kaydetti.

İlçeye yeni uzay çatılı pazar alanı, mezbahana, kum ocağı, kilit taşı fabrikası yapıp, içme suyu, kanalizasyon ve atık su konusunda sıkıntısız bir döneme girmeyi amaçladıklarını anlatan Vural, "Büyükşehir yasasıyla mahallemiz olan 54 yeni mahallemizin 24'üne ulaşımı sağlayan yolumuzda çalışmaları tamamladık. Bu yıl kalan yollarımızda yama, kumlama, genişletme ve yeni yol açma çalışmaları yapmayı planlıyoruz. Bugüne kadar park, cadde, sokak ve refüjlere yaklaşık 10 bin fidan diktik. Bu yıl da en az 3 bin fidanı daha toprakla buluşturmak istiyoruz. Amacımız daha yeşil ve yaşanabilir bir İslahiye ortaya çıkarmak" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Vural Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title