Haberler

Spor AŞ'den sağlık idarecilerine sürpriz

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ, 14 Mart Tıp Bayramı'nda fedakar sağlık çalışanlarına yönelik sürpriz etkinlikler yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ, 14 Mart Tıp Bayramı'nda fedakar sağlık çalışanlarına yönelik sürpriz etkinlikler yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Spor AŞ Genel Müdürü İbrahim Somtaş ve çalışanları, nöroloji doktoru olan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile doktor eşi Necmiye Büyükkılıç ve doktor oğlu Mehmed Enes Büyükkılıç'ı evlerinde ziyaret etti.

Necmiye Büyükkılıç'a çiçek takdim eden ve ailenin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayan Spor AŞ çalışanları müzik eşliğinde "İyi ki varsınız" pankartı açtı.

Kutlamanın kendisi ve ailesi için sürpriz olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, ekibe teşekkür ederek, tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutladı.

Tedbirlere uyarak ailece evde olduklarını anlatan Büyükkılıç, "Şehrimizi, insanlarımızı korumanın yolu kurallara uymaktan geçer. Önümüzdeki günlerde kazanımlarımızı kaybetmemek için kurallara uymanın ne kadar doğru olacağını hepimizin bilmesi ve 'bana bir şey olmaz' mantığından uzaklaşarak, mutlaka kurallara uyması gerekir. Çünkü biz insanımızı seviyoruz. İnsanımıza hizmet etmeyi ibadet biliyoruz. Tekrardan tüm sağlık çalışanlarımızın bayramını tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Spor AŞ ekipleri, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Kutay Taşdemir, Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik ve Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor İsmail Altıntop'a da ikametlerinde sürpriz ziyaretlerde bulunarak, çiçek takdim edip 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı.

Sağlık yöneticileri, Spor AŞ'nin sürprizinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

Spor AŞ ekipleri, gün boyu resmi ve özel hastaneleri de ziyaret ederek görevleri başındaki sağlık çalışanlarına çiçek takdim edip, müzik eşliğinde kısa süreli de olsa moral aşıladılar.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Vural Tıp Bayramı 14 Mart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title