Haberler

    Aykut Kocaman'ın Şans Vermediği Isla: Neden Oynamadığımı Bilmiyorum

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın düzenli olarak şans vermediği Mauricio Isla, "Neden oynamadığımı ben de bilmiyorum. Koça sormalısınız." dedi.

    Şili Milli Takım kampına katılmak için ülkesine giden Fenerbahçe'nin sağ beki Mauricio Isla, burada teknik direktör Aykut Kocaman'a göndermede bulundu.

    29 yaşındaki futbolcuya Şili basınıyla yaptığı röportajda, sarı-lacivertli takımda neden düzenli olarak forma giyemediği soruldu.

    Cevap olarak "Ben bunu nasıl bilebilirim. Koçuma sormalısınız" diyerek sitem eden Isla, devamında Fenerbahçe'de mutlu olduğunu da belirtip " İstanbul'da olmaktan memnunum. Fenerbahçe'den ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

    "KAZANMAK ZORUNDAYDIK"

    Fotomaç'ın haberine göre, tecrübeli futbolcu, Galatasaray derbisi ve şampiyonluk yarışı ile ilgili olarak da "Kazanmak zorunda olduğumuz bir maçtı, olmadı. Puan durumu şampiyonluğa uzaklaştığımızı söyleyebilir ama ben diğer takımlar kadar şansımız olduğunu düşünüyorum" yorumunu yaptı..

    SON MAÇI AKHİSAR'A KARŞI

    Son dönemde forma şansı bulmakta zorlanan Isla, sarı-lacivertli forma ile son maçına 3-2 kaybedilen Akhisar mücadelesinde çıktı. O karşılaşmada da sadece 45 dakika sahada kalabilen Isla, sonraki haftalarda yapılan Yeni Malatya ve Galatasaray maçlarını ise kulübede tamamladı. Isla, ligdeki 26 haftalık periyotta toplam bin 555 dakika görev aldı. Henüz golle tanışamayan oyuncunun 3 asisti var..

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe İstanbul Şili Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (6)

    Aykut yıldızkıskanır:

    Aykut zaten fenerin teknik direktörü olamaz da sen de fenerin oyuncusu olmazsın. Al birini vur ötekine

    4
    6
    yanıtYanıtla
    ali veli 49-50:

    kabahat seni alıp getirende.şener sana on basar.yannış transferler yapan yönetim......

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Maho ağa:

    Aykut iyi bir teknik direktör..sen kötusun Isla

    5
    3
    yanıtYanıtla
    XYZ:

    Aykut Kocamanın İsla''yı iyi olup da oynatmadığı zamanı hatırlamıyorum. Hocanın hakkını da yemeyelim. Kendinin de dahil olduğu futbolcuların yaptığı bireysel hatalardan kaç puan kaybedilmiş bunu da bu dillendirseydi. . . Ne olursa olsun bu kadro kalitesiyle ancak bu kadar olurdu. . .

    8
    0
    yanıtYanıtla
    CEMAL OKKA:

    isla boşver birader bende bu aykutu anlamıyom bazen

    7
    1
    yanıtYanıtla
    FENERLİ:

    şener sana taş çıkarır taş koşamıyorsun pas yeteneğin yok hasan aliye laf ederdik ama sen ondanda kötü oynuyorsun

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title