Haberler

İşkur'dan Öğrencilere Meslek Tanıtım Semineri

Tatvan ilçesinde, Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Bitlis Müdürlüğünce, öğrencilere yönelik meslek tanıtım semineri düzenlendi.

Tatvan ilçesinde, Çalışma ve İş Kurumu ( İşkur ) Bitlis Müdürlüğünce, öğrencilere yönelik meslek tanıtım semineri düzenlendi.

Tatvan Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen seminerde, uzmanlarca, öğrencilere meslekler tanıtıldı.

İşkur İl Müdür Yardımcısı Eşref Aslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 260 öğrenciye seminer verdiklerini söyledi.

Aslan, meslek tanıtım seminerlerinin bu yıl 3'üncüsünü düzenlediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bitlis merkezde lise son sınıflar öğrencilerine seminer verdik. 7 meslekte, meslek erbabı kişileri davet ederek programı gerçekleştirdik. Kaymakamlık, doktorluk, eczacılık ve diyetisyenlik gibi meslekler tanıtıldı. Bu fırsatı öğrencilerimizin ayağına İŞKUR olarak getiriyoruz. Her yıl genel müdürlüğümüzün bastırmış olduğu meslek seçimi dergisini öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ulaştırıyoruz."

Seminere Kaymakam Mehmet Ali Özkan, Ticaret Sanayi Odası (TATSO) Meclis Üyesi Cengiz Şahin, İŞKUR İl Müdürü Mücahit Gülmez, bazı kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Bitlis Tatvan İŞKUR İŞKUR Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title