Haberler

İŞKUR'dan MYO Öğrencilerine Eğitim Semineri

Güncelleme:

Şırnak İşkur, Cizre MYO öğrencilerine okul sonrası iş arama ve iş başvurularında yardımcı olmak amacıyla eğitim semineri verdi.

Şırnak İşkur, Cizre Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencilerine okul sonrası iş arama ve iş başvurularında yardımcı olmak amacıyla eğitim semineri verdi.

Şırnak İşkur İl Müdürlüğü ve Cizre Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü'nün birlikte organize ettiği seminerde öğrencilere işe başvurmada, iş aramada, CV hazırlamada, iş başvurusu sırasındaki davranışlar konusunda bilgi verildi.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Gürbüz, seminerin yararlı olduğunu belirterek, öğrencilerin iş hayatında sağlam bir şekilde ayakta kalabilmeleri için bu tür eğitimlerin devam edeceğini söyledi.

Seminere Şırnak İşkur İl Müdürlüğü'nden Ramazan Arda, Hasan Bağcı, Hacı Tüzün, Erdal Acar, Cizre MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İbrahim Gürbüz, öğretim üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Muhabir: Abidin Yel/Aziz Aslan

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - ŞIRNAK

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Gürbüz Şırnak Cizre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title