Haberler

İskenderun - Kılıçdaroğluna Kadınların Yoğun İlgisi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antakya'da Düzenlediği Hatay Mitingi Sonrası İskenderun Yelken Kulübünde Gecikmeli İftar Sofrasına Oturdu. İftar Yemeğinde Bile Kılıçdaroğlu'na Partili Kadınların Yoğun İlgisi Dikkat Çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Antakya'da düzenlediği Hatay mitingi sonrası İskenderun Yelken Kulübünde gecikmeli iftar sofrasına oturdu. İftar yemeğinde bile Kılıçdaroğlu'na Partili kadınların yoğun ilgisi dikkat çekti.

Aksam saatlerinde Antakya'da düzenlediği 'Anayasa Paketine Hayır' mitinginin ardından yaklaşık bir saat gecikmeli olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İskenderun'a geldi. Parti otobüsüyle İskenderun'da kent turu atarak halkı selamlayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Yelken Kulübü'ndeki iftar yemeğine geçti. Otobüsten inişte kendini karşılayan küçük kızın elinden çiçeği alırken elini öperek teşekkür eden Kılıçdaroğlu, yemeğe geçişi sırasında başta partili kadınlar olmak üzere yoğun ilgi karşısında korumalar zaman zaman sıkıntılı anlar yaşadı.

Kılıçdaroğlu'na tokalaşmak öpmek isteyenlere, CHP Genel Başkanı tamam arkadaşlar diyerek ortamı yumuşatmaya çalıştı. Yemek masasına kendine ayrılan yere oturan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu çevresine toplananlar ve birlikte fotoğraf çektirmek isteyen 'Hayır' şapkalı kadın kolları ile de poz verdi. Yoğun ilgi karşısında korumaların devreye girmesinin ardından Kılıçdaroğlu, hurma yiyerek başladığı yemeğini yoğun ilgi karşısında ara vererek noktaladı.

Adana ve Mersin mitingi için dinlenmek ve günü değerlendirmek üzere Adana'ya yola çıkmak için hareket eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gelirken yaşadığı ilgi ve yoğunluktan daha fazlasını bu sırada gördü. Kılıçdaroğlu, yaşanan izdiham nedeniyle korumaları sayesinde otobüse ulaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title