Haberler

İskenderun Demirçelikspor Kulübü Başkanı Gül: "Tribünlerde Küfür ve Şiddet İstemiyoruz"

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor Kulübünün başkanı Cengiz Gül, tribünlerde küfür ve şiddet istemediklerini belirtti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İskenderun Demirçelikspor Kulübünün başkanı Cengiz Gül, tribünlerde küfür ve şiddet istemediklerini belirtti.

Gül, yaptığı açıklamada, sporun özünün barış, kardeşlik ve centilmenlik olduğunu söyledi.

Yeni sezonda zorlu bir grupta mücadele edeceklerini belirten Gül, zorlu lig maratonu süresince taraftarların desteğini istedi.

Gül, futbolseverlerin birbirinden önemli derbi maçlar izleyeceklerini belirterek, "Futbolda 3 netice var. Bu neticelere saygılı olmak durumundayız. Burada taraftarlara büyük görevler düşüyor. Taraftarlar son derece centilmen olmalı. 'Vur kır parçala' gibi sloganlar yerine şarkılar türküler söyleyerek takımlara sevgi gösterilerinde bulunmalı" dedi.

Maçların karnaval, festival havasına dönüşmesi gerektiğini belirten Gül, şöyle konuştu:

"Tribünlerde küfür ve şiddet istemiyoruz. Pazar günleri ıstırap ve stres günleri olmamalı. Bilakis insanlar bir şenliğe gider gibi stada ailesi ile birlikte gidip stres atmalı. Pazar günümüzü cehenneme çevirmeyelim. Çok iyi bir takım kurduk. Biz hedefleri olan bir takımız. Tüm takımlara başarılar diliyoruz. Bu sezon seyir zevki son derece yüksek bir lig izleyeceğiz. "

- HATAY

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title