Haberler

İskenderun'da Yangın

Hatay'ın İskenderun İlçesinde, Ayağı Alçıda Olduğu İçin Yanan Evde Mahsur Kalan Çocuk, Mahalle Sakinleri Tarafından Son Anda Kurtarıldı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, ayağı alçıda olduğu için yanan evde mahsur kalan çocuk, mahalle sakinleri tarafından son anda kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki Savaş E.'nin, babası ile birlikte yaşadığı Numune Mahallesi 190 Sokak'taki evde, elektrik kontağından yangın çıktı. Tek başına televizyon izlediği sırada çıkan yangını fark eden ancak ayağı alçıda olduğu için evden çıkamayan çocuk, bir anda alevlerin arasında kaldı. Komşuları tarafından kurtarılan Savaş E., bir sandalyeye oturtuldu. Yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.

Bir süre önce bisikletle geçirdiği kaza sonucu sağ ayağı alçıya alınan Savaş E., yangının şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Yüzü dumandan simsiyah olan çocuk, gözyaşlarına boğuldu. Dumandan etkilenen çocuğa komşuları tarafından ayran içirilirken, olay yerine ambulans çağrıldı. Hastaneye gitmek istemediğini söyleyen Savaş E., ikna edilerek ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yangın sırasında evdeki eşyaların büyük bölümü yanarken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı kaydedildi.

(AS-MT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title