Haberler

İskenderun'da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Hatay'ın İskenderun İlçesinde Freni Boşalan Bir Kamyonet, Bir Evin Duvarına Çarparak Durabildi. Kazada Araç Sürücüsü Hafif Şekilde Yaralandı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde freni boşalan bir kamyonet, bir evin duvarına çarparak durabildi. Kazada araç sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Buluttepe Mahallesi 390 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yokuş aşağı seyir halindeki Mehmet Altınöz (27) yönetimindeki 31 UY 976 plakalı kamyonetin bilinmeyen bir nedenle frenleri boşaldı. Kontrolü kaybolan araç, Cuma Yarar'a ait olduğu belirtilen evin duvarına çarparak durabildi. Duvarın yıkıldığı kazada kamyonetin ön kısmı evin giriş kapısına dayandı, aracın arka tekerleri ise havada kaldı. Kazada evde kimsenin olmaması nedeniyle can kaybı yaşanmazken, sürücü hafif şekilde

yaralandı. Ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Altınöz'ün tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(AS-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title