Haberler

İskenderun'da Kaçakçılık Operasyonu

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, Polisin Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı Yapan 4 Otobüse Düzenlediği Operasyonda, Kaçak İçki ve Sigara ile Esrar Ele Geçirildi.

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, polisin şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan 4 otobüse düzenlediği operasyonda, kaçak içki ve sigara ile esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri dün gece Hatay'dan Batman, İstanbul, Konya ve Adana illerine yolcu taşıyan otobüslerine operasyon düzenledi. Operasyonda, H.K. isimli şahsın bagajında 180 karton kaçak sigara, S.B. isimli şahsın bagajında 63 şişe kaçak viski, 20 karton kaçak sigara, M.G. isimli şahsın bagajında 2 kilo 950 gram kubar esrar ve 1 adet ruhsatsız tabanca ile bu tabancaya ait 4 adet mermi, İ.B. isimli şahsın bagajında ise 2 kilo 600 gram kubar esrar ele geçirildi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

(AS-MT-ÖZ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title