Haberler

İskenderun'da Kaçak Mazot Operasyonu

Hatay'ın İskenderun İlçesinde, Jandarmanın Bir Akaryakıt İstasyonuna Düzenlediği Operasyonda Yer Altına Depolanmış Yaklaşık Bin Ton Kaçak Mazot Ele Geçirildi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, jandarmanın bir akaryakıt istasyonuna düzenlediği operasyonda yer altına depolanmış yaklaşık bin ton kaçak mazot ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, bir istihbaratı değerlendiren İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, İskenderun-Adana karayolu Akçay mevkisinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna operasyon düzenledi. Akaryakıt istasyonunun hemen yanındaki arazide yer altına tankerlerle depolanmış vaziyette yaklaşık bin ton kaçak mazot ele geçirildi. Deponun üzerinin kapatıldığını ve dışarı sevkıyat yapılacak şekilde düzenek kurulduğunu tespit eden jandarma ekipleri, akaryakıt istasyonu yetkilisi 1 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.

(AS-MT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title